Роздільний збір сміття по-луцьки: у місті на звичайні контейнери ліплять наклейки

Роздільний збір сміття по-луцьки: у місті на звичайні контейнери ліплять наклейки
У Луцьку просять змінити підхід до роздільного збору сміття, адже в місті купують звичайні металеві контейнери і клеять на них наліпки про збір відходів різних фракцій.

Про це йшлося у понеділок, 27 травня, під час засідання комісії міськради з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Голова комісії Борис Смаль розповів, що комісії надійшла пропозиція виділити 1,8 мільйона гривень на придбання контейнерів для роздільного збору сміття. Депутат Павло Данильчук відзначив, що цю ініціативу потрібно підтримувати, але треба змінити підхід.

«Департамент купує звичайні металеві контейнери і клеїть наліпки, які з часом не видно. У центрі такі стоять і незрозуміло, куди яке сміття кидати. Це неефективно», - наголосив він.

Обранець громади Сергій Була запропонував заслухати звіт директора «Луцькспецкомунтрансу» щодо цього питання та скільки коштів місто отримало від роздільного збору сміття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а який сенс в цьому, коли сміттєвози всеодно скидають все в один кузов, а часом ще й пластикові пляшки з контейнерів "вторми" забирають туди ж
Відповісти
Останні новини
Роздільний збір сміття по-луцьки: у місті на звичайні контейнери ліплять наклейки
27 травень, 2019, 13:00