Волинські чиновники побували в армії. ФОТО

Волинські чиновники побували в армії. ФОТО
Приблизно 50 чиновників та посадовців взяли участь в навчальному зборі з оборонних питань, який відбувся у Володимир-Волинському гарнізоні.

Захід розпочався з короткого виступу командира 51 бригади полковника Володимира Яцківа, який розповів про історію та сьогодення військового з'єднання, - повідомили в прес-службі Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

Після закінчення лекційних заходів, учасники зборів вирушили до парку бойових машин бригади для участі у практичній частині навчань.

Зокрема, їх ознайомили зі зразками озброєння та військової техніки механізованих і танкових підрозділів, підрозділів артилерії та протиповітряної оборони, штатними ремонтними та транспортними засобами, що є на озброєнні у військовій частині.

На кожному навчальному місці цивільні посадовці отримали детальне роз’яснення щодо можливостей кожного представленого зразка.

А також, особливо ті, хто мав досвід військової служби, отримали можливість особисто ознайомитись із принципом їхньої роботи.

Завершальним етапом збору стало виконання вправ стрільб зі стрілецької зброї на полігоні військової частини.

Учасники виконували вправи навчальних стрільб з автомата Калашникова АК-74 та 9 міліметрового пістолета Макарова.

За підсумками виконання стрільб з АК-74 кращим виявився голова Володимир-Волинської районної ради Степан Слащук. А найвлучнішими стрільцями з пістолета стали голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Валентин Скуба та заступник Старовижівської районної ради Василь Романюк.

Після завершення практичних стрільб, посадовці ознайомилися з системою управління вогнем механізованого взводу на БМП-2 в обороні, а також – порядком практичного виконання вправ стрільб з озброєння танку Т-64.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чиновничий живот в бронежилете не нуждается
Відповісти
Так хто все таки голова Володимир-Волинської районної ради Степан Слащук чи Валентин Скуба
Відповісти
Черговий безграмотний журналіст з ВП!:)
Відповісти
Останні новини
Волинські чиновники побували в армії. ФОТО
19 квітень, 2013, 14:59
На Волині підтоплює школи
19 квітень, 2013, 14:39