Вночі у Луцьку чоловік ножем поранив «самооборонівця». ФОТО

Вночі у Луцьку чоловік ножем поранив «самооборонівця». ФОТО
У Луцьку в ніч з 25 на 26 травня правопорушник ножем поранив представника ГО «Самооборона Волині».

Про це пише ВАР.

Постраждалому в лікарні наклали десять швів на обличчі. Відкрито кримінальне провадження, правоохоронцями наразі відбувається кваліфікація дій зловмисника.

Особу чоловіка встановили. Крім того, з боку останнього пролунали погрози на адресу самооборонівців про можливість у близькому майбутньому застосування ним вибухових засобів.

Олександр Ніколайчук підтвердив дану інформацію:

«Доки одна частина лучан вночі «тусить», інша спокійно відпочиває, іноді й не дуже через п’яних та шумних дебоширів. Чергові ГШРи ГФ «Самооборони Волині» тим часом продовжують нести службу з охорони громадського порядку в Луцьку упродовж п’яти з половиною років поспіль.

Наголошую, добровільно і на громадських засадах. Під час нічного чергування відбулася надзвичайна ситуація. Згідний, що лучани повинні знати про дану подію, щоб забезпечити громадський та журналістський контроль під час розслідування та при розгляді справи у суді».

«За проявлену відважність вважаю, що було б непогано представити до відзнаки з боку правоохоронних органів», – додав Ніколайчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
10 років дебоширу, показово, може будуть боятися
Відповісти
Хай біля жінки сидить херой
Є поліція
А це рушунів набралося
Відповісти
Це не дебошир, а бандит. Дебошир - це той, хто дома злегка відлупцював дружину чи тещу. Це різні речі - бандюга накинувся з ножем на людину. Чим би це могло закінчитиьсь?
Відповісти
ці наглі клоуни натягнули форму і ходять права качають, от і вихопив, повезло що живий остався....
Відповісти
Не стосується конкретно цього хлопця, а іншого його колеги, яке зараз навчається в Харківській академії. Ця срана самооборона добре спеціалізується ще й на самоГоні. Багато хто з її працівників ( а зарплата там є від 8 000 грн) дозволяє собі дебоширити в гуртожитку і на вулиці у стані алкогольного сп'яніння і прикривається тим, що вонО з "самооборони". В мене питання - за який х... ви платите їм зарплату? Там такий бардак у вас робиться, що тут не описати і виручають вашу організацію лише такі поодинокі випадки, як цей. Є, звичайно, там і хороші хлопці, але порядку у вашій організації немає.
Відповісти
Серед цих клоунів у формі є дуже багато дебілів, які у стані алкогольного сп'яніння влаштовують дебош у гуртожитку, де орендують кімнату. І прикриваються лише тим, що вони з самооборони, хоча можна сміливо назвати їх ще й самоГонщиками. Я особисто знав одного з таких виродків, яке зараз навчається в Харківській академії і втихомирював його. Анархію розвели і вседозволеність. Порядок в самообороні відсутній взагалі, а якщо там і є хороші хлопці, то лише як виняток. І за який х...й їм платять зарплату 8 000 грн, цим "добровольцям?". Мало врізали ще.
Відповісти
А чо такий херой не йде на передову?
Дома під хатою всі рейнжери
Відповісти
У кожному районі є такі бригади пузатих "захисників", які скучають без діла. Це ціла армія для часу "Ч".
Відповісти