Зеленського запросили на Волинь

Зеленського запросили на Волинь
Дипломатка з Волині Марія Мовчан, яка є головою Благодійної організації «Позитивна взаємодія», написала відкритий лист новообраному Президентові України Володимирові Зеленському, в якому запросила його приїхати до Ковеля.

Про це повідомляє Благодійна організація «Позитивна взаємодія».

Зауважують, що юна дипломатка з Волині, яка листується зі світовими знаменитостями, президентами і монархами, запросила першу особу держави не просто так, а на благодійний захід, який став можливим у зв’язку з долученням до нього багатьох небайдужих людей.

У листопаді 2018 року за участю Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» відбулися громадські збори небайдужих людей, які ухвалили рішення подарувати дітям-сиротам Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей сучасний і комфортний спортзал.

Марійка, запрошуючи Новообраного Президента на відкриття спортзалу, зазначила: «Ваш авторитет і висока підтримка суспільства допоможе популяризувати благодійні заходи щодо дітей в Україні і покаже гарний приклад можливої співпраці небайдужих людей і державної влади… Такі благородні Ваші кроки спонукатимуть багатьох українців до добрих і корисних справ і допомагатимуть нам розбудовувати справедливе, мудре і успішне суспільство!».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виправте рік, у листопаді 2019 ще ніяких зборів не відбулося)
Відповісти