У Луцьку продовжують зводити яскраві оселі у ЖК «Caramel Residence». ФОТО*

У Луцьку продовжують зводити яскраві оселі у ЖК «Caramel Residence». ФОТО*
Знана у Луцьку та за межами області будівельна компанія "ЛДБК" продовжує працювати над зведенням житлового комплексу "Caramel Residence", що вже давно став окрасою 40-го мікрорайону міста.

Щасливі власники осель у будинку першої черги, що на Конякіна, 3А, вселилися у "карамельні" квартири ще влітку. На сьогодні ж будівельники невпинно працюють над зведенням квартир мрії у трьох інших будинках.

У будинку комфорт-класу другої черги, що розташований за адресою Конякіна, 3Б, в оселях майже завершили штукатурні роботи. Паралельно фахівці працюють усередині квартир, зокрема, над розводкою опалення, укладанням "теплої" підлоги, встановленням сантехніки.

Будинок третьої черги ЖК "Caramel Residence", що на Конякіна, 3В, також "росте" день у день. Тож у "карамельній" багатоповерхівці уже на фінішному етапі знаходиться процес зведення п'ятого поверху.

Попри весь об'єм робіт, не припиняють будівельники трудитися й над зведенням багатоповерхівки четвертої черги, що на Конякіна, 3Г. Тут уже майже завершили будівництво першого поверху "карамельного" будинку. Здачу об’єкта запланували на четвертий квартал 2021 року.

Детальнішу інформацію про проекти компанії можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть місце для стоянки де?
12 підїздів по 40 квартир=480 квартир
Стоянка зліва на п,ять (5)авто
Шостому місце на вул.Конякіна,Гордіюк?
Відповісти