Нардеп з Волині порівняв уряд Азарова з зімбабвійським

Нардеп з Волині порівняв уряд Азарова з зімбабвійським
Рівень ефективності роботи Кабміну Азарова настільки низький, що у 2012 році навіть уряд Зімбабве продемонстрував значно кращі показники діяльності за темпами соціально-економічного розвитку своєї країни.

«Незважаючи на те, що у 2012 році в Україні відбувалася фінальна частина Чемпіонату Європи з футболу, що мало би дати поштовх для економічного зростання, «професіонали» з Партії регіонів умудрилися перетворити Євро-2012 у засіб власної наживи та одну з причин падіння економіки», - цитує народного депутата Анатолія Вітіва прес-служба ВО «Свобода».

«Якщо у 2012 році ВВП Папуа-Нової Гвінеї зріс на 7,7%, Нігерії - 7,1%, Буркіна-Фасо - 7%, Кенії - 5,1%, Зімбабве - 5%, Уганди - 4,2%, Намібії - 4%, Гондурасу - 3,8%, то ВВП України збільшився лише на 0,2%. У минулому році навіть уряди Зімбабве та Папуа-Нової Гвінеї працювали значно ефективніше уряду Азарова», - заявив нардеп.

Також обранець народу наголосив, що останні тенденції соціально-економічного розвитку України свідчать про повну професійну нездатність виконавчої гілки влади.

«Азарівський уряд здатний продукувати лише кризові явища. Підтвердженням цього є й останні дані статистики. Криза не минає, а поглиблюється. У I кварталі 2013-го року виробництво промислової продукції в Україні зменшилося на 5% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Лідерами падіння стали хімічна (-21,8%), коксохімічна (-21,3%) галузі та машинобудування (-14,9%). За січень – березень у країні на 16,8% (9,4 мільярда гривень) зменшились об’єми будівельних робіт у порівнянні із аналогічним періодом у 2012 році.

Підстав для покращення ситуації сьогодні немає. Кабмін Азарова-Колобова тотально занурився у корупцію, сімейно-кланові зв'язки та лобіювання інтересів вузького кола олігархів-монополістів. Незважаючи на те, що більшість українців змушена виживати на 1000 - 2500 гривень на місяць, пресинг на них посилюється. А олігархи придумують нові способи ухилення від сплати податків. Уряд Азарова - це уряд «весільного генерала" при Януковичі та його «Сім'ї». Він апріорі не здатний працювати, виходячи з національних інтересів, оскільки це входить у протиріччя зі світоглядом його членів. А відхилення у парламенті проекту постанови про відповідальність Кабміну засвідчило, що методи «роботи» Азарова та його міністрів цілком поділяють провладні депутати у парламенті. На жаль, серед, тих, хто не підтримав сьогодні відставку уряду Азарова, були і більшість депутатів з Волині. Очевидно, вони цілком підтримують курс нинішньої влади», - підкреслив Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну а цей депутат, як зімбабвійський парламентарій!:)))
Відповісти
І оцей зателепаний верховинець щось розуміється на економіці? Абсолютний нуль ....
Відповісти
він хоч розуміє про що говорить та знає що така ВВП, а не ВІВІПЄ!
Відповісти
Все він розуміє. Побільше декого в верхівці. Ви краще гляньте хто нами керує.
Відповісти
зростає ввп у януковича-як ввп може зрости як автоматом воно приходить у кишені януковської банди а людям зась.покращення в урядовців-злочинців.азіров спирає на попєрєдніків-кровосісів а що вони ці піндоси залишать?рахую якщо наступна влада не посадить нинішню з конфіскатом їхнім маєтком-це буде злочин перед людством україни за всі існування незалежної держави.
Відповісти
ПР І КОМУНІСТІВ НА ЧОЛІ З ЯНУКОВИЧОМ ЗАПХАТИ ЇМ ЯЙЦЯ В МЯСОРУБКУ І ПОМАЛУ ЇМ КРУТИТИ ЗА РУЧКУ-ТОДІ ВСЕ БУДЕ ЧІТКО.
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині порівняв уряд Азарова з зімбабвійським
19 квітень, 2013, 16:53