«Другий співучасник вбивства досі на волі», – брат убитого сина селищного голови з Волині. ФОТО

«Другий співучасник вбивства досі на волі», – брат убитого сина селищного голови з Волині. ФОТО
Брат убитого Артема Іуса Ігор переконаний, що під варту потрібно було взяти обох нападників.

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

Зокрема, він вважає, що одного зі зловмисників – Богдана Шевченка, який наразі по справі проходить як свідок, також треба визнати підозрюваним та обрати йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

"В той час, коли ми молились на локачинському цвинтарі, у Солом'янському суді Києва відбувалось засідання стосовно застосування запобіжного заходу для ОДНОГО З ВБИВЦЬ мого брата Артема.

Першим вбивцею є Андрій Дудка. Він це визнав сам!

Слава Богу суд прийняв рішення помістити його в СІЗО без можливості застави. АЛЕ таке рішення застосовано лише для першого вбивці - Дудки Андрія.

Другий співучасник вбивства - БОГДАН ШЕВЧЕНКО досі перебуває на волі.

...

Абсурдність полягає в тому, що БОГДАН ШЕВЧЕНКО іде як свідок, хоча він є 100% співучасником, який теж брав участь у вбивстві мого брата. Те, як він також бив мого брата разом з ДУДКОЮ, бачив свідок і це підтвердив. Немає жодного морального права захищати таку сволоту. Тому кара - невідворотна.

...

Суспільство має багато претензій: чому відпустили БОГДАНА ШЕВЧЕНКА? Та чому із групового вбивства хочуть зробити одиночне. Це дуже резонансна справа, яка не може бути проігнорована. Брата я вже не поверну, лише можу молитись і чекати коли закінчиться моє земне життя і я зустрінусь з ним у житті вічному! Але інших людей ми ще можемо врятувати від цієї мерзоти (не побоюсь сказати цього слова, але це мерзота)", - написав Ігор Іус.

До слова Андрій Дудка у суді розповів про напад на Артема Іуса і запевнив, що він не наносив удари у життєво важливі органи і просто захищався. Втім Ігор Іус переконаний, що це брехня.

"Стосовно коментаря самого Дудки у суді, можу сказати, що це просто якась нісенітниця. Не думаю, що людина із здоровим глуздом прийме це до уваги. ДУДКА каже, що боявся залишитись інвалідом, бо боявся Артема, який йому вдарив в ніс. Що він був в стані шоку і захищався. Хм.., цікаво, це мабуть якийсь новий вид захисту!!!

Взяти "побратима-різника" з собою на допомогу, зайти в туалет, побити разом студента та ненести йому 17-18 ножових поранень. Оце так самозахист!

ШЕВЧЕНКА БОГДАНА відпустили, бо він типу не бив, а стояв з боку. Хоча свідок все бачив, бачив як він теж його бив. Це є в коментарях під відео, в попередньому дописі яке запостив мій друг, який був сьогодні на суді - Олександр Барабошко (Александр Барабошко)!

Знову уявіть абсурдність ситуації, ДУДКА, після того як "злякався залишитись інвалідом", бере свого друга та йдуть в туалет "захищатись" від Артема. Один "захищається", а другий типу стоїть! Ну ви серйозно??? Чи цьому хтось повірить?".

Відтак, родина загиблого Артема Іуса буде вимагату арешту і для другого нападника та перекваліфікації провадження.

"Наступні наші дні - це боротьба, щоб були арештовані обоє злочинців, а також справа має бути кваліфікована, як групове вчинення вбивства!".

Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що на Артема Іуса напали та жорстоко познущались - хлопцю завдали 13 ножових поранень.

Інцидент трапився в пабі, хлопця знайшли у вбиральні з ножовими пораненнями. Поліція припускає, що, ймовірно, у нього був конфлікт з кимось із відвідувачів закладу.

За життя Артема боролись медики столичної лікарні.

Згодом Андрія Дудку та Богдана Шевченка затримали на Волині.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо він такий чесний,то чому ж не викликав швидку? Чосу залишив стікати кров'ю? Ви подивіться на ці самозакохані пики.Йому все можна,воно ж з самооборони. Вони живуть,а хлопця не має.
Відповісти
Вірніше воно є активістом ВГО «Сокіл»
Відповісти
Останні новини
«Другий співучасник вбивства досі на волі», – брат убитого сина селищного голови з Волині. ФОТО
31 травень, 2019, 00:52