У Луцьку можуть викинути на вулицю матір-одиначку

У Луцьку можуть викинути на вулицю матір-одиначку
Через проблеми з кредитом без житла може залишитись лучанка Оксана Блиндюк, яка виховує двох дітей.

Її трикімнатну квартиру хоче відібрати «Ощадбанк» через неповернений колишнім чоловіком кредит, - пише IA ZIK.

«Мій колишній чоловік взяв у «Ощадбанку» кредит у сумі 75 тисяч гривень у 2008 році. На даний момент жодних проплат по даному кредиту не було здійснено», – зазначила вона.

Зі слів жінки, колишній благовірний розповідав, що хоче запустити власний бізнес. Отож, Оксана погодилася, аби заставою у кредитній угоді стала її трикімнатна квартира на вулиці Дорошенка. Однак – марно. Згодом з’ясувалося, що кредит у банку видали на підставі підроблених документів.

«У 2011 році суд виніс рішення про визнання його винним у тому, що він підробив довідку про доходи та трудову книжку та подав її в «Ощадбанк» для одержання кредиту. На даний момент ми звернулися в суд за визнанням договору поруки та іпотеки недійсними. Але наразі банк вислав мені рекомендованим листом вимогу, щоб я упродовж місяця звільнила трьохкімнатну квартиру, в якій я проживаю з двома малолітніми дітьми», – каже Оксана Блиндюк.

Вона звернулася по допомогу до прокуратури, аби правоохоронці розглянули правомірність рішення виконавчого комітету Луцької міськради. Цим рішенням давалася згода на заставу квартири під кредит.

«При такій заяві повинна бути надана довідка про те, що в малолітніх дітей є інше місце проживання у разі відчуження квартири, але такого не надавалося. На даний момент – заява на розгляді в прокуратурі», – додала вона.

Поки ж жінка шукає захисту у прокуратурі та в суді, банк заходився виселяти її та двох малят із трикімнатної квартири. Оскільки у 2009 році суд вирішив стягнути борг, то справа перебуває на провадженні у виконавчій службі. Оксана Блиндюк 19 квітня отримала рекомендованим листом від банку вимогу упродовж місяця звільнити помешкання.

Колишньому ж благовірному, схоже, байдуже до долі власних дітей.

«З доньками він не зустрічається. Чи їм щось треба – не телефонує, не питає. Коли ж я подзвонила йому і сказала, що мене виселяють з квартири, він мені сказав, що це – мої проблеми», – зазначила лучанка.

А наприкінці 2010 року, коли Оксана Блиндюк почала вимагати сплати боргу, колишній чоловік жорстоко її відлупцював, зламавши праву руку. Зрештою, суд визнав його винним у заподіянні тілесних ушкоджень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
учитывая то что в банде черных риелторов состоят кроме цыган и работников БТИ правоохоронцы нотариусы и им подобные и если их садят то не надолго.вспомните громкое дело показанное по Аверсу как стать бомжем.не смотря на солидные сроки они тихонько повыходили и творят беззаконие а друзья из милиции пытаются сделать дурачков из предполагаемых жертв у которых есть майно
Відповісти
Вова, не коментуй, підписуючись моїм іменем
Відповісти
бил в 2010,а ребенку 1.5 года,не вяжетсят, похоже и разквод фиктивный,семья аферистов,похоже,решила обуть банк, врядли получися .на хитрую жопу найдетс.я член с резьбой.

Відповісти
Останні новини
У Луцьку можуть викинути на вулицю матір-одиначку
20 квітень, 2013, 14:00