У Луцьку автохам припаркувався на новенькому тротуарі. ФОТО

У Луцьку автохам припаркувався на новенькому тротуарі. ФОТО
У Луцьку інспектори муніципальної варти виявили горе-водія, який припаркував мікроавтобус просто на пішохідній доріжці у нещодавно відремонтованому сквері.

Про це муніципали повідомляють на своїй сторінці у facebook.

"Порушення Правил благоустрою міста Луцька було виявлено інспектором відділу "Група швидкого реагування". На цей раз - паркування на нещодавно прокладеній тротуарній доріжці у сквері по пр. Волі, 7!

Власник розмістив свій транспортний засіб, марки Mercedes за що і отримав протокол! Порушнику загрошує штраф у розмірі від 340 до 1360 грн", - йдеться в повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таким коритом тільки по фермі їздити,а не по місту.Щей вистачило наглості припаркуватись на тротуарі.Що-то за штраф_максимальний-1360грн?Якби був взагалі мінімальний штраф_ 50тис.грн.,тоді б на багатьох це подіяло.Не на всіх порушників,але більшість задумалась,чи варто порушувати і заплатити 50 тис.грн.
Відповісти
так, оце "корито" оштрафувати можуть... а в самому центрі міста неодноразово спостерігав більш сучасні мажористі"корита" неправильно припарковані... жодного протоколу! і чого б це?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку автохам припаркувався на новенькому тротуарі. ФОТО
02 червень, 2019, 03:25