Домашні коптильні Bondareff*

Домашні коптильні Bondareff*
Купуючи домашні коптильні Bondareff, Ви отримуєте можливість насолоджуватися різними делікатесами власного приготування так часто, як Вам цього захочеться. Також Ви, без сумніву, придбаєте нове хобі, від якого Ваші близькі будуть просто без розуму! Копчені ласощі, які Ви зможете приготувати в домашніх умовах, не міститимуть консервантів та інших шкідливих речовин, тим самим роблячи такі делікатеси абсолютно нешкідливими для вживання.

Завдяки ємному корпусу все поміщені продукти будуть рівномірно прогріватися і результат Вас точно не розчарує, а гідрозатвор, яким оснащена дана модель, позбавить Вас від запаху диму і в приміщенні і на вулиці. Решітки встановлюються на піддон, який збирає надлишки рідини і жиру, що не згорає на дні. При цьому коптильню після роботи зовсім легко і зручно відмити. Піддон обладнаний ручкою для швидкого і зручного витягання після закінчення копчення.

Коптильня виготовлена з нержавіючої сталі AISI 430, товщиною 1,5 мм., що гарантує її надійність, міцність і довговічність використання. У комплектацію коптильні Bondareff входить кришка в формі будиночка. При копченні в цій коптильні смоли і волога в процесі приготування стікають в жолоб гідрозатвори, не потрапляючи назад на продукт. В результаті ми позбавляємося від гіркуватого присмаку і набуваємо тонкий дивовижний смак копченого продукту. Також дана конструкція кришки надає їй додаткову жорсткість, що дозволяє уникати деформації при сильних перепадах температури.
Дана коптильня оснащена електронним термометром з щупом - це дозволяє вам готувати копчення точно при заданій температурі. А це означає, що ваш продукт копчення не вийде сирим, сухим і з гіркотою. За рахунок вимірювального щупа ви можете спостерігати, також, за температурою всередині м'яса, що дає вам возожность більш точно відстежити час пріготоволенія і не прогавити момент, коли ваш делкатес потрібно дістати з каганця.

Дану коптильню також можна взяти з собою на пікнік на природі або на риболовлю, тому що вона не займає багато місця і всередину неї можна покласти речі.

Коптильня Bondareff ™ "Стандарт" прослужить Вам довго і вірно! Гарантія 5 років.

Переваги коптильні Bondareff ™ "Стандарт":

• Можливість коптити рибу або м'ясо у себе вдома, використовуючи спеціальний клапан для відведення диму шлангом у вікно або кватирку (спеціально встановлений в кришці гідрозатвор);
• Чи не іржавіє і не окислюється (коптильня виготовлена з нержавіючої сталі AISI 430 - жароміцного і корозійно-стійкого металу.);
• Компактність (легко брати з собою в похід, на полювання чи риболовлю);
• Легко мити (проста і надійна конструкція з нержавіючої сталі);
• Дві решітки для двох рівнів копчення + піддон;
• Коптильня-будиночок проведена на професійному обладнанні, якість матеріалів і спосіб виготовлення дозволяють коптильні без праці прослужити не менше 10 років частого копчення, що не прогорить і не деформуючись.

У комплект входить упаковка вільховою або букової тріски (на вибір), що дозволить Вам відразу після покупки почати на ній роботу.

Для деяких рецептів копчення потрібно вертикальний спосіб кріплення продукту, щоб домогтися потрібного результату. Для цього наші конструктори передбачили направляючу з гачками в кришку коптильні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Bondareff
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.