Чоловік з Волині намагається продати лисеня через інтернет. ФОТО

Чоловік з Волині намагається продати лисеня через інтернет. ФОТО
На платформі онлайн-оголошень OLX 6 червня знову з'явилось повідомлення про продаж меленького лисеняти. Нагадаємо, що у травні зоозахисниця з Ковеля Катерина Миронюк врятувала трьох лисенят від продажу на притравочну станцію.

Про це повідомляє КовельPost.

Продавець, котрий хоче за лисеня півтори тисячі гривень - з Ковеля. Він пише, що тваринка добре йде до рук. Та на фото виглядає заляканою.

- Чергове звернення до керівництва ОЛХ, про заборону подібних публікацій, та до Міністерство екології та природних ресурсів України, припинити нарешті торгівлю дикими тваринами у країні! Публікація від 6 червня 2019 року, ID:598144465, геолокація м.Ковель, фото у вайбері, прикріплене до телефонного номера вказаного у об’яві горе-продавця додаєм, - таке повідомлення розмістили волонтери на сторінці Kovel Animals у facebook.



Де чоловік узяв тваринку і що далі буде з лисеням - невідомо. Можливо, таким чином "продавець" хоче підзаробити грошей, знаючи, що зоозахисники викуплять його та ще й ціну піднімуть, як минулого разу, аби врятувати від загибелі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.