Реконструкція на 22 мільйона: що планують зробити на стадіоні у Нововолинську

Реконструкція на 22 мільйона: що планують зробити на стадіоні у Нововолинську
Стадіон «Шахтар», що у Нововолинську на проспекті Перемоги, 5, планують капітально відремонтувати за більш як 21 мільйон гривень.

Передбачається капітальний ремонт трибун та бігових доріжок. На сайті публічних закупівель Прозорро 1-го червня розмістили тендер з очікуваною вартістю 21 679 190 грн. Триватиме до 19-го червня, - БУГ.

За проектом передбачено капітальний ремонт існуючого покриття доріжок та секторів спортивного ядра. Буде 6 кругових доріжок та 6 – на прямій дистанції.


У секторах спортивного ядра запроектовано: сектор для стрибків в довжину і потрійного стрибка; для штовхання ядра; для метання диска і молота; для стрибків з хординою; для стрибків у висоту; яма з водою для бігу “стипль-чез”.

Відновлять спортивний газон по контуру поля.


Планується капітальний ремонт трибуни: демонтувати стадіонні сидіння та металеві кутники під сидіння; бетонні стовпчики під кутники та бетонне покриття рядів трибун; бетонне покриття рядів трибун; перед першим рядом трибун встановити металеве огородження; на трибуні 4 та 5 влаштувати металеві навіси.


Також передбачається демонтувати існуюче огородження стадіону та бетонні фундаменти під огородженням, виконати огородження цементно-піщаними блоками зі стовпчиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,а скільки спиз..ять з 21 мільйону чиновники та будівельники?. :)
Відповісти