Івахів таки голосував за закон про звільнення політв’язнів, – ТВі. ВІДЕО

Івахів таки голосував за закон про звільнення політв’язнів, –  ТВі. ВІДЕО
Ведучий програми «Дорогі депутати» на каналі ТВі Андрій Сайчук в ефірі програми 19 квітня визнав, що народний депутат Степан Івахів підтримав законопроект Олега Ляшка про звільнення Юрія Луценка та Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, коли в сюжеті Степан Івахів говорив про те, що він голосував за законопроект Олега Ляшка про звільнення політичних в’язнів, режисери програми продемонстрували витяг з сайту Верховної Ради, де навпроти прізвища Івахів було написано «відсутній».

А вже 19 квітня ведучий програми заявив:

«У минулій програмі ми розповідали про позафракційного народного депутата Степана Івахіва і казали, що він не проголосував за законопроект опозиції про декриміналізацію статті, за якою була засуджена Юлія Тимошенко. Це правда, але, з іншого боку, пан Івахів голосував за внесення до порядку денного законопроекту Ляшка, який пропонував випустити Луценка і Тимошенко. Тобто такий факт позитивного голосування у нього був. І депутат стверджує, що він виконав обіцянку перед виборцями вимагати звільнення Тимошенко».



Як пояснили у прес-службі Степана Івахіва, непорозуміння виникло через те, що голосування за звільнення політичних в’язнів відбувалося у Верховній Раді двічі. І режисери переплутали дати.

Вперше – 11 січня 2013 року: в той день народного депутата Степана Івахіва дійсно не було у Верховній Раді. Як повідомили в прес-службі - 10 та 11 січня 2013 року Степан Івахів хворів, а у всі інші дні він був на всіх пленарних засіданнях Верховної Ради. Це підтверджує довідка з сайту Верховної Ради про письмову реєстрацію Степана Івахіва.

У той день, 11 січня, законопроект №1099 про декриміналізацію статей, за якими було засуджено Тимошенко та Луценка, не прийняли, бо не вистачило голосів. За нього проголосував лише 161 народний депутат. До слова, цей законопроект не підтримали 30 депутатів від опозиції: вони або не проголосували за нього, або також були відсутні під час голосування.

Вдруге питання звільнення Тимошенко та Луценка Верховна Рада розглядала 2 квітня 2013 року як законопроект Олега Ляшка №2457.

Степан Івахів тоді підтримав цей законопроект, але голосів депутатів не вистачило. За включення законопроекту 2457 до порядку денного не проголосували, зокрема, 22 депутати від «Батьківщини» та двоє депутатів від «УДАРу».

І саме це голосування мав на увазі Степан Івахів, коли давав інтерв’ю програмі ТВі «Дорогі депутати», - наголошують у прес-службі Степана Івахіва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналісти-плутанІсти))) Уявляю як Івахиву було дивитись і почути шоне голосував, там, де голосував! А насправді голосував. посивіти мона
Відповісти
Крашеные не седеют.
Відповісти
йому пох..всерівно
Відповісти
VSC - з власного досвіду?
При чому тут колір волосся до сюжету і помилки журнів? Шонебудь
Відповісти
Івахів - молодець! Мужчина-сказа-зробив
Відповісти
От він якраз ічитає
Відповісти
Івахів умнічка!!!
Відповісти
Этот ведущий просто урод и сплетник. Когда недавно он был у меня в офисе, то, сожрал все конфеты и обшарил весь кабинет. Еле от этого урода избавился!
Відповісти
А як я згадаю Калахана з його "правдою-маткою" або Гузьочків з іх "Івахіва ТВі спіймав на брехні", то дуже хочеться в них спитати, чи вистачить в них сміливості визнати, що вони були не праві? Чи іх чоловіча гідність корочша за їх язик?
Відповісти
А ми що... а ми нічого не говорили окрім правди.
Відповісти
подобається, що він прийшов у Раду працювати)))
Відповісти
Гузь-заздрісне стерво. Язиком багато тріпав, а після виборів забув про Ковель і почав піаритись на інших районах. А ми за нього голосували. А Івахів вже два рази в Ковелі був. Зай краще він, аніж ті малодушні виродки, які нас використали і в кущі
Відповісти
А нафіг йому тепер Ковель, вибори програв ідіть ви всі в дупцю тепер. P.S Будуть знову вибори появиться не переживайте!
Відповісти
задум в програми дуже цікавий і волинянам приємно, шо нашим краєм цікавляться київські журналісти. але перш, ніж шось казати, то тре" перевіряти 100 разів. а то вийшло типу ляпу інтереа про луцьку область
Відповісти
Нє, бо як так передачі робити? Той твіаївець приїхав на день в Луцьк і вже за 3 дня вони скліпали передачу. Хоч би перевіряли факти перед тим як говорити.
Відповісти
Треба віддати належне журналістам ТВІ - визнали, що помилились. Саазали в ефірі. Про Івахіва нормальну репутаці повернули.добре враження. Молодець Степан....
Відповісти
Степан Петрович, нікого не слухай! ТИ БОЄЦ!!!!!
Відповісти
Стёпа- сила, Гузь-могила!!!
Відповісти
Ой нашщ їх навіть ставити на одну сходинку? Вони в різних "вагових" категоріях
Відповісти
Молодець, що голосував. добре, що написали про це.Блін, скільки ми всього не знаємо і приймаємо за чисту монету. Івахів, йди очолюй опозицію... така там с....ка почала робитись. Клоуни і блазні там. А ти хоч і не без гріха - но рулиш....
Відповісти
От цікаво, куди поховалися різні "Полішуки" та "Сані"? Стрьомно воняти під матеріалом, який не вкладається у шаблон?
Відповісти
Відробляєш? Пиши-пиши....
Відповісти
ото вже штаб, чи пресслужба Степанова працює, аж смішно ті коментарі читати
Відповісти
Знаю, Вам приємніше читати писання Гузя, які він кропає під різними ніками. Але мабуть у нього прокинувся сором, він зрозумів, що сів в лужу разом з Калаханом. От і не відписує під цією статею.
Відповісти
Останні новини
Івахів таки голосував за закон про звільнення політв’язнів, – ТВі. ВІДЕО
22 квітень, 2013, 16:16