Сила та грація – у Луцьку відбувся чемпіонат з художньої гімнастики. ФОТО

Сила та грація – у Луцьку відбувся чемпіонат з художньої гімнастики. ФОТО
У спорткомплексі Луцького національного технічного університету відбувся Відкритий чемпіонат з художньої гімнастики «Чудовий світ дитинства» Комунального закладу «ДЮСШ № 3 Луцької міської ради».

Про це йдеться на сайті Луцького НТУ.

На офіційне відкриття змагань завітав ректор Луцького НТУ Петро Савчук, котрий виступив із вітальним словом та подякував батькам і тренерам за прекрасних юних спортсменок.

«Мені вчергове приємно, що в стінах нашого університету ми приймаємо такі серйозні, відповідальні і знакові змагання одного із найпрестижніших видів спорту. Кожному бажаю якнайкраще продемонструвати свої вміння і таланти, досягти поставлених перед собою цілей, а в перспективі здобути якомога вищих спортивних вершин», — виступив ректор.

Зауважимо, що захід відбувався також за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Федерації гімнастики художньої міста Луцька та Дитячої юнацької спортивної школи № 3. Тож до вітального слова приєдналися директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик та директор ДЮСШ № 3 Боровський Геннадій.

За словами тренера ДЮСШ №3 Наталії Данилюк, це офіційні підсумкові змагання у різних категоріях, на яких діти мали змогу виконати другий та третій дорослі розряди. Загалом у чемпіонаті взяли участь близько 250-и учасниць з десяти команд, зібраних з усієї країни.

Так, окрім місцевих гімнасток до Луцька приїхали спортсменки із Київської, Хмельницької, Рівненської та інших областей України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сила та грація – у Луцьку відбувся чемпіонат з художньої гімнастики. ФОТО
10 червень, 2019, 01:06