«Будівельник» - переможець чемпіонату області з футзалу. ФОТО*

«Будівельник» - переможець чемпіонату області з футзалу. ФОТО*
Ювілейний чемпіонат Волині з футзалу подарував нового переможця найголовнішому турніру області: ним став луцький «Будівельник», дебютант вищої ліги.

У свій перший сезон зміг вирвати перемогу в елітному футзальному дивізіоні краю.

Для досягнення цього результату команді Андрія Разумовського вистачило 32 очки, що були набрані у 14-ти матчах першості.

Вже у стартовому поєдинку чемпіонату жовто-сірі зазначили всю серйозність намірів, коли змогли обіграти діючого чемпіона – ковельський «Шанс Авто».

А далі, пішло-поїхало. Від матчу до матчу колектив набирався досвіду та впевненості в своїх силах. Зростав тренерський досвід Андрія Петрова, котрий намагався знайти оптимальну формулу успіху і не соромився вчитися як у суперників, так і в колег за цехом.

Команда «Будівельника» з першої спроби змогла завоювати звання чемпіонів Волинської області, яким чотири роки поспіль володіли лише команди з Ковеля.

Підводячи підсумки вже зіграного сезону, варто сказати, що за 14 турів новоспечений чемпіон переміг в 10 іграх, у двох зіграв внічию і ще у двох - програв.

Крім того, «Будівельник» найбільше серед усіх команд порадував своїх вболівальників забитими голами – всього гравці команди забили 82 голи.

Кожна з команд-учасниць обласного чемпіонату обирає свою стратегію на турнір. За умови приблизної рівності команд на перший план виходять фізична та тактична готовність гравців та кількісний склад професійних виконавців.

Саме останній критерій став визначальним в обласному протистоянні. Влучними ударами у ворота суперників підтверджували свій клас кращі футболісти команди, а саме Ігор Махнюк, Андрій В’юник, та Максим Лисенко які входять до п’ятірки найрезультативніших голеадорів Волинської області.

Також гравці команди отримали індивідуальне визнання: Богдан Новак, як кращий гравець Чемпіонату Волинської області у вищій лізі сезону 2012-2013 та Андрій В’юник, як кращий гравець Чемпіонату Луцька у вищій лізі сезону 2012-2013.

Немало зусиль для перемоги доклали й інші гравці «Будівельника» Олександр Мосійчук (голкіпер), Роман Киричук, Андрій Главацький, Олександр Антонюк, Олег Василюк, Роман Степанов, Василь Рубчинський, Сергій Гапонюк, Дмитро Бурковський.



У всіх іграх гравці проявляли бойовий характер та волю до перемоги, а матчі за участю команди збирали велику кількість вболівальників. Атакуючий та динамічний стиль і цікава тактична побудова гри тренера команди Андрія Петрова до завершення сезону стрімко збільшувала кількість шанувальників «Будівельника».

В наш час, коли на підтримку держви в плані розвитку аматорсько футболу, розраховувати важко, на перший план виходять ентузіасти та любителі цього виду спорту, які вкладають власні кошти та сили, щоб дарувати шанувальникам футболу видовище вищого гатунку.



Щоб команда «Будівельник» почала свою чемпіонську ходу президент клубу Андрій Разумовський доклав чимало зусиль для об’єднаня всіх компонентів для досягнення успіху, а це і сильні футболісти, і обізнаний тренер та звичайно спонсори.

В ролі останніх виступила власна компанія Андрія Разумовського ПП «Західноукраїнська торгова компанія» і ПП «ТД «Дже Рост» в особі керівника компанії Віталія Лук’янова.

Є сподівання, що у керівників клубу буде достатньо наснаги, щоб і надалі підтримувати луцьку команду.

Президент команди Андрій Разумовський запевнив, що команда і в наступному сезоні робитиме все можливе, щоб радувати своїх вболівльників новими здобутками та гідно відстоюватиме звання чемпіона області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Будівельник» - переможець чемпіонату області з футзалу. ФОТО*
22 квітень, 2013, 16:41