Вбивцю бабусі з Волині затримали на Львівщині. ФОТО

Вбивцю бабусі з Волині затримали на Львівщині. ФОТО
22-річний хлопець у Володимирі-Волинському вбив 86-річну бабусю, аби забрати у неї чотири гривні з кишені та сережки вартістю тисячу гривень.

Про це 22 квітня під час прес-конференції розповів начальник УМВС у Волинській області Олександр Терещук.

Вбивство сталося у квітні. За інформацією начальника слідчого відділення УМВС у Волинській області Олександра Могилецького, 17 квітня зранку соціальний працівник, яка обслуговувала жінку, виявила мертве тіло.

«По ознаках було видно, що жінка загинула насильницькою смертю шляхом удушення. Крім цього, десь над нею «надругалися». Зараз проводяться експертизи і лише після їхнього закінчення з цього приводу можна дати висновок», - зазначив Терещук.

Слідчі працювали над пошуком винного два дні і затримали у Львівській області парубка 1990 року народження, якого підозрюють у вчинені злочину. Хлопець родом з Луганської області.

«В нього вилучені речі, які він забрав у загиблої. А це, 4 гривні, які у неї були в гаманці – тільки вдумайтеся! – 4 гривні. З вух зірвав сережки, які заклав в ломбард. В результаті продав їх у ломбард. Цю ж тисячу гривень до ранку прогуляв, поїхав у Львівську область, де його і затримали», - розповів головний волинський міліціонер.

Жінку він бачив одного разу в житті. Старенька просила його і товариша викликати швидку, оскільки відчувала проблеми зі здоров’ям. Бабуся вела скромний і порядний спосіб життя. Єдиний дохід – пенсія.

Юнак був раніше судимий за крадіжку. А у Володимир-Волинську заробляв тим, що збирав різні трави, квіти і видавав їх за лікарські рослини.

Сам підозрюваний пояснює, що був п’яний, «неадекватний».

«Я на роботі працював і там почав пити. Коли приїхав також пив. А потім опинився в тій квартирі. Не знаю правда як. Пам’ятаю, що вбив жінку. Вона сусідка зверху була. Задушив її костилем. Забрав золоті сережки і ланцюжок з хрестом», - розповів підозрюваний.

Наступного дня думав, що все приснилося, згадує хлопець. І знову почав пити, здав сережки у ломбард. Каже: якщо б його не забрали, то сам здався міліції.

Підозрюваний затриманий на 60 діб, слідство ведеться.



Фотографії надали у волинському управлінні МВС

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Надругалися" - поглумилися.
Відповісти
Повідрубувати такому руки і ноги і "достоїнство" і хай п"є дальше..
Відповісти
Ну як можна так писати : "десь над нею надругалась"?! Зрозуміло, що передаєте пряму мову, але не можна ж так дослівно. І так в багатьох статтях на Волиньпості. Враження таке, що зовсім не поважаєте своїх читачів. Вибачте, не приємно...
Відповісти
тільки публічна смертна кара може зупинити хвилю насильсва.
Відповісти
Останні новини
Вбивцю бабусі з Волині затримали на Львівщині. ФОТО
23 квітень, 2013, 08:58