Амбулаторії, дороги, співпраця з ОТГ: Савченко підсумував здобутки на посаді голови Волинської ОДА

Амбулаторії, дороги, співпраця з ОТГ: Савченко підсумував здобутки на посаді голови Волинської ОДА
Олександр Савченко, якого президент Володимир Зеленський звільнив з посади голови Волинської ОДА, підбив підсумки роботи в адміністрації.

Про це йшлося у середу, 12 червня, під час брифінгу.

«За 15 місяців ми з командою зробили немало. Зокрема, «розбудили» роботу зі Світовим банком, яка майже впала до нуля. Ми будуємо амбулаторії, купуємо автомобілі, відкрили три ангіографи, тобто, їх поставили, бо зробити приміщення для них було набагато складніше, аніж купити обладнання.

Ми каналізуємо Шацьк і наші опоненти визнають, що це віками не робилося та нарешті вирішить екологічну проблему шацького каскаду. Ми будуємо дороги. Я очікував, що ще побачу прем’єра на Волині і покажу йому, що ми на дві третіх довели дорогу до Ковеля. Нам не вистачає лише 80 мільйонів, щоб зробити дорогу повністю», – розповів Савченко.

За його словами, також нині тривають ремонтні роботи частини дороги від Любомля до Ягодина, нардеп Степан Івахів добився виділення 80 мільйонів на дорогу Ратне-Шацьк, майже відремонтували автошлях від Володимира-Волинського до Нововолинська.

«Не було роботи щодо розбудови інклюзивно-ресурсних центрів, під них вибрали непридатні приміщення, але за рік ми збудували 19. Команда вміє працювати, просто десь її треба було правильно направити. Ми подружилися з головами ОТГ, раніше вони не давали ні звітів, нічого, а тепер керівники приїжджають і дякують просто тому, що ми знайомі. Питають, коли я повернуся», – зауважив Олександр Савченко.

Він висловив сподівання, що всі починання завершить в майбутньому чинна команда працівників ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні! А ви нічого не плутаєте і екс-голова словоблуддям не займається? Чому це все собі у заслуги приплюсовують, коли це все будується і будувалось за наші з вами гроші, за наші податки!!!
Відповісти
Від себе - щиро дякую за Вашу роботу, повага за простоту і людяність, розуміння і вміння працювати. Чесно - добротний голова ОДА. Всіх благ Вашій родині! (політично-кадрово незаангажована думка)
Відповісти
А школу в селі Піща тільки язиком побудував!!!!
Відповісти
Дякуємо!
Відповісти
Будують будівельники! Міняйте свої стереотипи і не створіть собі кумира, цара, царицю!
Відповісти
Дивлюсь яку гарну дорогу побудував навколо озера Світязь покійний Климчук і дивлюсь, як мучаться люди поки доїдуть до Шацька з Нововолинська, Володимира-Волинського, Львова Червонограда. Так от Климчук був господар і для області зробив багато, а з Савченка - господар ніякий. Нічого для області він не зробив. Які дороги? В Луцьку на Набережній і то зробити не можуть, а це обласний центр.
Відповісти
Саша, луцька Набережна це відповідальність міської ради,
яку контролює угруповання Палиці-Коломойського,
які контролюють актора-коміка Зеленського,
якого ти обрав президентом України.
Відповісти
Останні новини
Амбулаторії, дороги, співпраця з ОТГ: Савченко підсумував здобутки на посаді голови Волинської ОДА
12 червень, 2019, 10:27