Митники та податківці затіяли спецоперацію на Волині

Митники та податківці затіяли спецоперацію на Волині
На Волині відбувалася спецоперація «Дежкордон-2013».

У зоні діяльності Ягодинської митниці на 19 квітня зафіксовали 116 фактів ймовірного заниження митної вартості товарів, - повідомили у відділі внутрішньої безпеки при ДПС у Волинській області.

Правильність митного оформлення товарів у пунктах пропуску через державний кордон на Ягодині з середини лютого цього року досліджують спеціальні спільні робочі групи із представників податкової та митниці.

В зоні митного оформлення Ягодинської митниці за цей час проведено 5278 оглядів, вилучено вантажів сумнівного походження на суму в межах двох мільйонів гривень та складено 185 протоколів про адміністративні правопорушення.

Інформація про результати проведених оглядів транспортних засобів і контейнерів, виявлені порушення митних правил, факти можливого заниження митної вартості товарів, а також порушень службових обов'язків співробітниками митниці спрямовується до спеціального аналітичного центру.

За повідомленням Міністерства доходів і зборів України, завдяки спеціальним ІТ-системам аналітики обробляють та узагальнюють цю інформацію, напрацьовують методи системної протидії службовим правопорушенням та корупції на митниці під час ввезення та вивезення товарів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Показуха. Якщо трбеа якісь товар провести то він і проїде
Відповісти
ЗА БАБЛО МИТНИК І МАМУ ПРОДАСТЬ.МИТАРІ ХАБАРІ БЕРУТЬ АЖ ШУБА ЗАВЕРТАЄТЬСЯ ОСОБЛИВО НА ЯГОДИНІ.СРАШНИЙ БЕЗПРЕДЕЛ ТАМ-ВСІХ САДИТИ.
Відповісти
Останні новини
Митники та податківці затіяли спецоперацію на Волині
23 квітень, 2013, 10:21