Вперше в історії: юнацька збірна України виграла чемпіонат світу з футболу

Вперше в історії: юнацька збірна України виграла чемпіонат світу з футболу
Футболісти юнацької збірної України (гравці віком до 20-ти років) з рахунком 3:1 здобули вольову перемогу над однолітками з Республіки Корея у фінальному матчі чемпіонату світу, що завершився у Польщі.

Перші два м'ячі у складі українців на полі стадіону міста Лодзь забив форвард київського "Динамо" Владислав Супряга (34-та і 53-я хвилини). За хвилину до закінчення основного часу гри відзначився динамівський хавбек Георгій Цітаїшвілї. У суперників гол (перший у матчі) записав до свого активу Лі Каньін (5, з пенальті), повідомляє Укрінформ.

Футболісти збірної України вперше в історії стали чемпіонами світу U20. Срібні медалі корейців також стали першими нагородами представників південної частини Корейського півострова.

Поєдинок обслуговувала суддівська бригада зі США. Головний арбітр - 37-річний Ісмаїл Ельфатх, лайнсмени - Кайл Аткінс і Корі Паркер, четвертий рефері - Абделькадер Зітуні з Таїті.

Нагадаємо, на шляху до тріумфу у фіналі світової першості підопічні Олександра Петракова здобули п'ять перемог і одну зустріч звели унічию.

На груповому етапі наша команда здолала США (2:1) та Катар (1:0) і зіграла 0:0 з Нігерією. В 1/8 фіналу "синьо-жовті" розгромили Панаму (4:1), а далі перемагали з рахунком 1:0: в 1/4-й - Колумбію, у півфіналі - Італію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
запамятайте їх обличчя - ви їх більше в Україні не побачите
Відповісти
Останні новини
Вперше в історії: юнацька збірна України виграла чемпіонат світу з футболу
15 червень, 2019, 21:39