Як у Луцьку роблять торти. ФОТО

Як у Луцьку роблять торти. ФОТО
Кондитерська фабрика «Луцьккондитер» запускає у виробництво два нові торти: сирний «Чізкейк-Черрі» та «Йогурт-мікс смородиновий».

Відомо, що ще не так давно фабрика переживала не найкращі часи. Втім у 2011 році ТОВ «ТД «Луцьккондитер» відновило свою роботу з новим керівництвом. Нині компанія постійно оновлює обладнання, збільшує асортимент продукції та планує влітку провести ремонт цехів.

На дегустацію нових кондитерських виробів підприємство 23 квітня запросило луцького міського голову Миколу Романюка. Мер оцінив нову випічку схвально та зізнався, що любить саме сирні торти. Каже, що це не просто смачно, а й корисно. А от найулюбленіший смак дитинства від «Луцьккондитера» - це цукерки «Стріла».

Новий торт «Йогурт-мікс смородиновий»
Новий торт «Йогурт-мікс смородиновий»
«Чізкейк-Черрі»
«Чізкейк-Черрі»
Мер дегустує торти. Каже, що смачно
Мер дегустує торти. Каже, що смачно


Директор кондитерської фабрики Олександр Ляцевич підтверджує, що останнім часом великим попитом користуються саме сирні торти. Тому, аби вдовольнити смаки покупців та збільшити вибір, фабрика вирішила запустити нову продукцію. Торти вже незабаром з’являться у продажі.

«Чізкейк-Черрі» має сирну основу, тонкий бісквітний корж та десертні вишеньки зверху. Виріб ситний та не приторний на смак. А новий торт «Йогурт-мікс смородиновий» легкий та містить ягідки смородини. За словами Ляцевича торти у роздрібній торгівлі коштуватимуть близько 60 гривень.

Втім як зізнаються на фабриці, найулюбленішими серед лучан залишається фірмовий торт «Жіночі примхи».



Оскільки нині піст, то фабрика в день виробляє зменшений випуск продукції – близько 400 кілограмів тортів у день. У сезон щоденно випускають 600-700 кілограмів щоденно. А під Новий рік, 8 березня – до тонни. Реалізують продукцію переважно у Луцьку. Кондитерські вироби фабрики є у всіх великих супермаркетах.



«Ми не робимо продукцію на склад, а лише для швидкої реалізації, адже торти мають обмежений термін зберігання», - каже Ляцевич.

Олександр Ляцевич та Микола Романюк
Олександр Ляцевич та Микола Романюк


У різні сезони на кондитерській працює 80-150 працівників.

«Люди, які працюють у цеху – це віддані фабриці працівників, які працюють тут по 10-20 років. Це майстри своєї справи. Ми використовуємо натуральні складники. Ми максимально зберегли рецептури Радянського союзу, тодішніх ГОСТів», - пояснює Ляцевич.

Луцьккондитер подарував меру торт. Романюк подарував торт територіальному центру.
Луцьккондитер подарував меру торт. Романюк подарував торт територіальному центру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 78
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вкусняхі)
але питання чому там одні бабулькі працюють..
Відповісти
Перепрошую, а чим вам бабульки не сподобалися, я особисто їх професіоналізму більше довіряю аніж якійсь дівулі з накладними нігтями.
Відповісти
так,просто цікаво...
Відповісти
Бо зарплату велику не вимагають!:)
Відповісти
Та яка велика зарплата, аби ті 800 гривень за лютий віддали, а вже березень, і квітень закінчується...
Відповісти
ось в чоу секрет незмінних рецептур (класичних) Луцьких тортів.
Відповісти
Ха-ха, это про "незмінну рецептуру". Видать вы забыли "классичні" торты. Бабушкам честь и хвала, кое-кого узнаю, они трудяги и носители традиций. Только не они, к сожалению, составляют рецептуру, хотя прекрасно помнят. Рецептуру диктует рынок, современные условия и руководство. Никогда не поверю, что сегодня торты изготовляют по рецептуре 80-х годов.
Відповісти
А Росія, як правонаступниця СРСР ,запатентувала більшість фірмових рецептур і заборонила виготовляти їх. Мають право лише ті, хто працював у радянський час. Тобто фабрика не зупинялася, не реорганізовувалася з того часу!
Відповісти
Тому що вони професіонали кондитери з великої букви. Ці бабусі пенсіонерки прийшли на фабрику з 16 років і зараз бісквітний цех тримається на них.Ленвчик, Козюк Дяконова пофесіонали в своїй справі. Тільки правда попалася прибиральниця напевно більш нікого було поставити в кадр. Правда можна було поставити Менькач або Стефановську вони теж старожили Кульки в руки і вперед...... Продали всіх і все А зараз вихваляються яка прекрасна продукція
Відповісти
Якщо я не помиляюсь раніше на Україні в свій час тільки на "Луцьккондитері" виготовляли продукцію без хімії, тоді як Світоч купили, решту почали "хімічити". У нас була хороша продукція, поки не викупив теперішній нардеп з Волині, потім як завжди перепродують, щось хімічать і толку з того немає. Тай дуже шкода, що немає магазину-кафе, той що був на пр.Волі, де зараз банк VAB. Можна було зайти випити молочного коктейлу, зїсти свіжих тістечок. Шкода, що немає.
Відповісти
Помиляєтесь. Тоді майже всі фабрики працювали "без хімії", бо ГОСТи не дозволяли, та й не було тої хімії в переліку доступної сировини. А ось на рахунок Єремеева, то ви звичайно праві, викупили задурно з допомогою Володі Левицького, вичавили, занедбали та й продали. Бачте їм не вигідно стало карамельки у Білорусь продавати, а люди їм як гній під ногами.
Відповісти
те, що останні декілька років випускає Луцьккондитер, назвати тортами язик не підіймається. хай самі його їдять. повне лайно...
Відповісти
на вкус и цвет, как говорится, ...... Это лично ваше мнение. Вам не нравится, не кушайте. Большинству по вкусу!!!!!!
Відповісти
а мені подобається, особливо "Блек Форест", просто супер тортик.
Відповісти
Одна хімія іште та травіться
Відповісти
9000 гривень
Відповісти
Нема Мусі, нема продукції. От Муся була дирехтур, а то все діти проти неї.
Відповісти
Час не стоїть на місці. Не буває "вічних правителів"
Відповісти
Муся це була директор...Серце кондитерки. Да І левицький тримав марку...Пока його не підставили ж його протеже. А на прдукцію ......... можна сказати одне ...... Хімія І нічого хорошого немає...... Говорите Бабусі????????? Це Кондитера ..Пенсіонерки з ВЕЛИКОЇ букви. Перед ними стоять на колінах і Менькач І Стефановська бо працювати немає кому....... Прибиральниця в рукавичках на фото оформляє торти ...Що ще можна сказати....ГАНЬБААААААААА....... А подивитися санітарію.... А те що тим бабулькам гроші не виплачують...
Відповісти
На жаль, фабрика розвалена....Журавльова рано чи пізно її також розвалила зі своїм сімейством...єдиний справжній директор (до того довгий час головний інженер) - Левицький, тільки добрий він був до людей от "свої" підставили....хоча Континіум сам виноватий...обіцянки-цяцянки...., а людей, хто там залишився жалко....нікому вони не потрібні та й продукція,нажаль...кака (це не антиреклама), колись була ну дуже смачною.....
Відповісти
Ваші слова ПРАВДА.ПРАВДА. Журавльова може і б не розвалила????А її синочок То да.Левицький класний керівник як би меньше довіряв Всяким Менькачкам Правду Журавльова казала Вище комірника нікуда Бо мозгами не вийшла тільки зад вміє ...Вот такі як вона І Ващенко . Шенвчучка своїми амбіціями і підставили його. Скільки директорів було Морозова .Ващенко А зараз хазяйка Польська і що вони зробили для фабрики РОзвалили Розвалили . А продукція не добра Вибачте говно
Відповісти
а хто така Муся?
Це Марія?
Відповісти
А чого зірочку не вліпили що на правах реклами?:)
Відповісти
а може захотіли дати відповідь на запитання чи працює фабрика?
Відповісти
А журналістів за Романюком більше ніж тортів на підприємстві!:)
Відповісти
на те вони і журналісти)))
Відповісти
А чому продукція дорожча навіть від привозної здалеку???!!!
Відповісти
продукція, виключно,з натуральних інгрідієнтів, про що говорять терміни зберігання, а привезена з далеку, з місячними термінами зберігання, говорить сама за себе ( коржі та креми одинакові тільки зовнішній вигляд інший).
Відповісти
З Старим Яричевим вам важко тягатись, там теж наші луцькі хлопці, вихідці з Володимирської.
Відповісти
Це тільки так здається. Хлопці може і працюють, але торти НАБАГАТО гірші від Луцьких. Спробуйте....раджу
Відповісти
Куштувала аналогічні торти двох виробників "Жіночі примхи" і "Шоколад".....Однозначно - смачніші ЛУЦЬКІ. Цим все і сказано
Відповісти
Луцьккондитер - МОЛОДЦІ!!!!!!
ВИ розвиваєтесь в правильному напрямку. Так тримати!
Відповісти
Вони тримаються а не розвиваються!!!:)
Відповісти
А це теж ВАЖЛИВО!!!!!
Відповісти
розкрали...... розорили....наживися....... І те саме буде з Яричевим . Хай Гнатюк тримає вухо воостро .
Відповісти
Покупець, протри очі. Прочитай етикетку . Ти що не розрізняєш - ароматизатор, ідентичний натуральному - це хімія, згущувач - це хімія. барвник - це хімія. Учи матчасть.
Відповісти
Шаришь))
Відповісти
так Вы еще и другое прочитайте: желтки, масло селянське, агар, джем вишневый, сахар, молоко сгущенное, вино, коньяк и прочее. Взять вырвать из контекста то, что выгодно не совсем правильно для вывода
Відповісти
В Романюка фейс "пробуханий"...
Відповісти
Буде в тебе стільки гімору як в нього то й ти будешь пробуханий і пронюханий
Миколу не чіпай він наш мужик
Відповісти
Наш то чий, "ПрихватБанковський"???
Відповісти
Людина з народу, а не якийсь "напижений нарцис"
Відповісти
Ага! Людяний і справедливий!:)))
Відповісти
Вы бы лучше склад сырья сфоткали, приходные накладные на сырье, фрагменты техпроцесса, как сливочное масло сбивают в крем, как яйца бьют, на такой длинный лоточек, где белок от желтка отделяется, вот тогда я поверю, что все такое натуральное-натуральное. Кто начальник бисквитного нынче? Ответите?
Відповісти
Фотографували все, і процес виробництва, і готову продукцію!!!! Напевно, немає змоги викласти весь готовий матеріал
Відповісти
Где фотки сливочного масла, куриных яиц, коньяка и спирта? В студию!!!! Есть возможность выложить все. Докажите, что я не прав.
Відповісти
100%
підтримую
Відповісти
Бютьяйця немитими...... А санітарія зараз завал.... Одна кішечна паличка
Відповісти
Такое создается впечатление, что про старый ярычив - написано ихним сотрудником. Ув. Бабуся, Вы наверное не прообовали торты о которых пишете - по-моему химичней этих уже некуда. Как пластмасса
Відповісти
згідна на всі 100%
Відповісти
Рабочий день на Луцккондитере закончен, закончились и хвалебные комментарии. ))
Відповісти
Читайте етикетки перед тим, як писати про натуральність продукту.
Відповісти
-чому бабульки!!!моя мама тут на фото (мені в душі 16 так вона завжди говорить),досить гарні дівчатоньки
Відповісти
Там хороший был коллектив, здоровья вашей маме.
Відповісти
бабуся така кльова
Відповісти
Так, Журавльова була справжня профі. Вона зробила цю фабрику і її прославила. І саме завдяки їй ви можете згадувати. яке все було смачніше. Фабрика справді відроджується. У коробках - цукерки такі, як колись. Керівництво обіцяє якість на все. Дай Боже, побачимо. Тільки врахуйте, що справжній шоколад коштує не 10 гривень. А щодо бабусь - чому така зневага до старших. Ви, молоді, кращі? чи довгоноге чудо зможе вистояти зміну, не ображайте старших, ВОни заслуговують на повагу хоча б за віком та і за досвідом. От вигнали б їх. І куди далі йти?! У них теж сім’я. Вони що не мають права жити?! От знайшлося тупе рило якесь і тисне клавіші. А чого. саме не знає. Сидить без роботи і хоче, щоб іншим так було.
Відповісти
З вищесказаним ЗГІДНИЙ, все правильно сказано! Цю ситуацію
знаю, тому що живу в тому районі!! Що стосується якості-
то поживемо - побачимо!!!
Відповісти
Раніше, як їхав до родичів в інші регіони завжди віз з собою луцький торт. Тепер соромно таке людям давати коштувати :(

Слава Богу, що у Луцьку є місце, де можна купити нормальний торт. На жаль там вони майже в два рази дорожчі, ніж "торти" від Луцьккондитера. Все ж краще переплатити і отримати задоволення, а не наїстися пластмаси приправленої есенцією.
Відповісти
Шо Ви мелите??? яка пластмаса? скільки заплатили за комент?
Відповісти
Дякуйте Богу, що є місця де ЩЕ ЩОСЬ ВИРОБЛЯЄМО, а то все "купи-продай"... Бажаю успіху колективу.
Відповісти
Приємно бачити, що Луцькондитер відроджується.
Напевно дитинство будь-якого мешканця міста і області було солодшим саме завдяки даному підприємству.
Будем передавати традицію)

Відповісти
Шановні, на мою думку це добре, що у нас є таке підприємство!!! Яке працює, в наші часи. Виробляє смачну продукцію! Платить податки, забезпечує робочі місця. Більшості, простіше завезти з Польщі , Туреччини , Росії, Білорусії.... Вивести гроші з держави... А кому краще від цього??!! ЛК, павлівський завод... Цим підприємствам потрібно аплодувати, за їхній продукт, протистояння, корпораціям- монстрам які витісняють з ринку всіх малих виробників такого типу! Проплатами ,ретро- бонусами супермаркетам, договорами- ексклюзиву.
До прикладу Польща, процвітає тому , що виробляє кожне містечко!!!
Потрібно створювати,а не критикувати!!! Це може кожен. Створити ж продукт- одиниці!!!
Тож давайте купувати, продукцію ЛК та всіх підприємств краю та України з цифрами 482 на штрих -коді... Цим укріпляючи, державу, та самих себе!!!
Відповісти
Для чого ці довгі лекції? Хто ж проти власного виробництва?
В нас, шановний, бізнес в Україні НЕ ПОРЯДНИЙ!!!
Всі хочуть ШВИДКИХ ГРОШЕЙ!! Це хвороба нашого бізнесу!
За державу ніхто не думає! ГРОШІ В ОФШОРАХ ХОВАЮТЬ!!
Чому це так, вам не приходить на думку? На державному
рівні не можуть вирішити це питання!!!
Відповісти
Аплодую Вам, Максиме, стоячи!!!
Відповісти
Молодці, що працюєте, розвивайтесь, вдосконалюйтесь і все у вас вийде! Натхнення вам та успіхів!
Відповісти
Стид, срам, позор! Можна вмерти зо сміху! Чого це останнім часом залишки фабрики вихваляють?
Відповісти
Рабині Ізаури пашуть на Польську безплатно. Дуже сумно. Як можна так нагло брехати, що на фабриці все добре?
Відповісти
Чому всі з такою чорньючою заздрістю виписують брудні коментарі? Невже це не власна српава фабрики, що і, як там відбувається. У розрізі цієї новини Головне, що Луцьккондитер працює, з'являється нова продукція, свіжа, смачна. Ці всі Ваші приколи з якимись прізвищами, "санітарією", ніби-то знанням ситуацію на фабриці просто сміх. Якби там була антисанітарія то закрилиб нафіг ту фабрику або продали.
Треба бути добрішими.
Виходить, яку б хорошу новину тут не розмістили завжди знайдеться хтось хто її за$ре))) невже без цього не можна?
Не хочеш - то не купляй, ніхто ж не заставляє.
І таким брудом ВИ щей ображаете тих хто споживає цю продукцію. Проте, на мою думку, основна ціль, а це самоствердження через брудні коменти, досягнута.

P.S. щодо мене їм луцьккондитер з дитинства і буду їсти, і радий за них, і ВАМ раджу порадуватись, а не "заздрістю бризкати" - легше жити буде))))
Відповісти
Почну з PS:СМАЧНОГО!!!Напевно, більш смачнішого нічого
не їли.Мова йде також про те, що коли була Журавльова, то
асортимент був набагато більший, продукція експортувалась.
Це було до дерибану фабрики. Ну, хай працюють,прапор в
руки! До речі, хвалені "КИЇВСЬКІ ТОРТИ" теж уже не тієї
якості що були раніше. Інгредієнти трохи помінялись, натуральні деякі стали дуже дорогі для виробництва і
для споживача. Але марку стараються тримати.
Відповісти
Коли я був там на екскурсії, то мене вразило те, що мабуть з кінця 80-х там не проводили модернізацію обладнання. Навіть інвентар хтозна-колишній. Лише лінія з виробництва печива більш-менш сучасна.

А на рахунок тортів, то сама технолог по секрету призналась, що це далеко не ті торти , що були раніше, оскільки доводиться економити на інгредієнтах.
Відповісти
Прєдатель!!!
Відповісти
Шось попахує не дуже правдою, м'яко кажучи)))) Мені теж вдалось там побувати не екскурсії і навть бачив деякі накладні. Нормальна там сировина. Точно пам'ятаю, що бачив накладні з маслом вершковим, з яйцями (ще коробки бачив з під них), горіхи. Знав би, що під брехлями буду писати - запам'ятав би більше))))
Відповісти
Я зрозумів!!!! Пагані коменти пишуть ті кого звільнили за невиконання якихось обов'язків і вони таким чином віддячують))))) молодці, але не по-слов'янски. Найдіть собі іншу роботу і простіть))))) не тримайте зла, ну не вийшло, той не вийшло)))))))
А взагалі Ви дуже смішні хочете виглядати серьйозно, а виходить сміх)))))) Ви впершу чергу себе обливаєте брудом - задумайтесь. Змінити Ви нічого не зможете за рахунок коментарію, проте Ви вже в бруді))))
Щасти Вам!!!
Відповісти
так,так це сто процентів правда коментують ті кого звільнили...
Відповісти
Звісно так, пан Лохцевич і справді піднімає Луцьккондитер!!!не виплачуючи з/п, а привласнючи на власні потореби!!!!!!!якби хто небудь побачив би цехи де виготовляються дана продукція - рвота була не минуча!!!!!
Відповісти
Тож екскурсія була по цехові в якому торти роблять.
Шось на фото не видно шо в когось рвота.
А чому коменти з образами не видаляють?
Понапускали всяких сюда. Адміністраціє, прийом!!!
Відповісти
якщо хочете щоб вашу продукцію купляли,купляйте якісну сировину,а не те г... ,тоді і торти будуть, як раніше смачні і користуватись попитом, адже витративши трохи більше на якісну і смачну сировину ви заробите більше і для своєї марки. розвивайтеся
Відповісти
авнаціональних магазинам які торти
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку роблять торти. ФОТО
23 квітень, 2013, 14:47