Кварцяний: Демяненка затисли з усіх боків

Кварцяний: Демяненка затисли з усіх боків
Екс-наставник луцької "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував ситуацію з нинішнім тренером команди Анатолієм Демяненком.

"Що я можу сказати ... Та нічого. Я одне тільки думаю, що Демяненко не є головним винуватцем ситуації, яка склалася в клубі. Але хто ним є - не знаю. У клубі є люди, які приймають рішення, ось вони і порахували, що пора когось звільнити - краще звертатися до них", - цитує тренера Hotsport.

"Те, що я бачив, можу сказати: Демяненко виглядав дуже спантеличеним, я бачив у його очах заклопотаність ситуацією, що склалася - видно, що його затисли з усіх боків", - мовив Кварцяний.

"Заклопотаність до тренера прийшла не просто так: десь значить формувався якийсь негатив, який виріс у такого монстра, в таку психологічну яму для команди і тренера ... А він виконував свою роботу як міг", - відзначив тренер.

"Я зараз, як людина нейтральна, не можу нічого сказати - не знаю, що в клубі твориться. А на інтуїцію в цьому питанні покладатися неправильно", - додав екс-тренер лучан.

Нагадаємо, 23 квітня з'явилася інформація про те, що Демяненко подав у відставку, яку він спростував.

Водночас стало відомо, що в клубі відбулася зустріч тренера з керівництвом, під час якої в Демяненка вимагали піти з команди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний: Демяненка затисли з усіх боків
23 квітень, 2013, 20:54
ТВі страйкує. ВІДЕО
23 квітень, 2013, 20:39