Вибиті двері та вікна, розкидані документи: як відбувались обшуки у луцькому «Ренесансі». ФОТО

Вибиті двері та вікна, розкидані документи: як відбувались обшуки у луцькому «Ренесансі». ФОТО
Луцькі правоохоронці розпочали обшуки у реабілітаційних центрах «Ренесанс». Зазначають, що вони зламали двері, вікна та перевернули все вверх дном.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олександр Тишавецький.

Нагадаємо, поліцейські обшукали відділення реабілітаційного центру «Ренесанс» на вулиці Володимирській у Луцьку та у селі Гаразджа.

«Накипіло! Сьогодні «правоохоронні органи» - назвемо їх так, вломилися в реабілітаційні центри Луцька. Вибиті вікна і двері, розкидані речі і документи... Люди, хворі та залежні люди отримали шанс на порятунок, втрачають його з-за чиєїсь «роботи» – пише він.

«Можливо не ідеально, можливо з помилками, але хлопці кладуть свій час, бажання і можливості на вівтар порятунку життів резидентів і їх сімей! І врятованих життів багато!» – йдеться у дописі.

Також чоловік зазначив, що «Ренесанс-Луцьк» провів багато заходів з облагороджування міста та купу профілактичних занять з молоддю з різних навчальних закладів.

«Проведено чимала кількість заходів щодо зниження наркотрафіку, як-то – зафарбовування інтернет адрес (ця робота проводилася спільно з поліцією)» – пише Олександр Тишавецький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як мені відомо там тримали незаконно людей
Відповісти
Лікування там не дуже, а грошей викачують багато.
Відповісти
Як мені відомо незаконне позбавлення волі людей є кримінально караним діянням, на вікнах грати люди запроторені. Це ви називаєте лікуванням? У вас кормилися дільничні і інші недополіцейські! А нормальні поліцейські провели обшуки і ви запищали, що Ваші права порушені! Всіх під варту, от тепер і ви побудете у шкурі людей, яких ви позбавили свободи!!! Тільки прийдеться вже сидіти на нарах де вам і місце!
Відповісти
Ренесанс зробив те, що не могли зробити жодні клініки. Мій брат,із сорокарічним алко стажем потрапив сюди в дуже критичному стані... 4 дні боролися за життя...ренесанс люди які тут працюють витягли його ,врятували...дякую вам хлопці.9 місяців роботи....лікування...зараз я щаслива,що мій брат з нами. Він вже два роки після Ренесансу ...я не можу натішитися...сам знайшов роботу...працює..хороший батько,дідусь,син,брат,,,,,,дякую Ренесанс
Відповісти
Ніяка це не клініка. У них немає лікарів та середнього медперсоналу. Обманним шляхом видурюютьу родичів наркозалежних кошти, розповідаючи про те, як вони дбають про них , а фактично не забезпечують збереження здоров'я і життя пацієниів. Хижняк Віктор( засновник мережі наркоцентрів) заслуговує притягнення до кримінальноі відповідальності та випадки смерті, які сталися в його центрі.
Відповісти
Потрібно писати правду про цих шарлатанів, які кооистуючись відчаєм родичів створили мережу центрів, викачують кошти, тримають пацієнтів напівголодним, економлячи на всьому, навіть на воді.
Відповісти
Останні новини
Вибиті двері та вікна, розкидані документи: як відбувались обшуки у луцькому «Ренесансі». ФОТО
20 червень, 2019, 08:45