У Києві банкір обізвав інвесторку «дурою». ВІДЕО

У Києві банкір обізвав інвесторку «дурою». ВІДЕО
У Києві одесити пікетували комерційний банк, який володіє квартирами в недобудованому будинку.

Люди цілком заплатили за своє житло, але будівництво завмерло, а незбудовані квартири виявилися ще й під заставою в банку, - пише ТСН.

Без грошей і житла залишилися майже 10 тисяч родин.

Працівників столичного банківського відділення одесити зустрічали не дуже приємними компліментами, вигукуючи: "Жуліки, жуліки!". Для наочності люди обмотали ланцюгами руки, щоб продемонструвати, як банк скував будівництво їхніх будинків.

Голова правління комерційного банку Борис Тімонькін, поспішаючи на роботу крізь натовп, попросив "прибрати цю дуру", вказуючи на одну з інвесторок. На запитання, чому він ображає людей, Тімонькін заявив: "Людина має знати, хто вона є".

На це ображена інвесторка обіцяє подати на нього до суду. Тетяна Куклінова, колись працівниця цього самого банку, тепер стала його заручницею. Вона придбала квартиру в Одесі, однак, будинок далі фундаменту от уже п'ятий рік не росте. Забудовник, каже, що немає грошей.



Добудувати погодилася міська рада, але не може, бо квартири у незведеному домі, виявляється, під заставою в банку.

"Ви купили вкрадене - це не ваші квартири", - пояснив невблаганний банкір. Люди просять, щоб фінустанова самостійно з'ясовувала стосунки із забудовником, а квартири звільнила з-під застави.

"Якщо ми відпустимо вас зараз, то ми змушені будемо заплатити ще 20 мільйонів податку на прибуток. Це не можливо", - запевнив Тімонькін та пішов прориватися до робочого кабінету.

Дорогу до офісу йому кулаками прокладала охорона.

Мітингувальники пішли далі - під Верховну Раду. Там людей почули та вийшли аж два представники. Перший від Кабінету міністрів прийшов переказати, що профільне відомство зараз зайняте. А представник від президента зібрав документи та запевнив, що їх опрацюють. На це сподіваються всі, але мало вірять. Тож, мітингувальники оголосили безстрокове голодування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Какая-то статья недоделанная. Какой-то застройщик, какой-то банк. Такую статью нужно начинать примерно такими словами: Где-то в Украине...
Відповісти
В принципе,
все ясно, банк Укрсоцбанк (или Юникредит).но в данной ситуации виноват застройщик, а не банк...
Відповісти
Останні новини
У Києві банкір обізвав інвесторку «дурою». ВІДЕО
24 квітень, 2013, 08:51