Від сьогодні у Луцьку візьмуться за ремонт проспекту Перемоги

Від сьогодні у Луцьку візьмуться за ремонт проспекту Перемоги
Ремонтувати проспект Перемоги у Луцьку, який вкритий вибоїнами та ямами, почнуть з 24 квітня.

Про це 24 квітня під час сесії повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

Зі зверненням щодо хоча б тимчасового ремонту звернувся депутат Андрій Козюра. Обранець каже, що зранку на проспекті через ями великі затори.

Як повідомив Романюк від сьогодні, 24 квітня, почнеться ремонту проспекту від пам’ятника Грушевському до стадіону «Авангард». Втім, на цій ділянці ушкодження асфальту невеликі.

А ось на ділянці від стадіону до мосту міська рада планує робити капітальний ремонт, повністю знявши покриття та вирівнявши поверхню. Найімовірніше проспект на цій ділянці ремонтувати почнуть вже після Великодня.

«Ми планували на ремонт проспекту витратити 500 тисяч гривень. Втім, для ремонту потрібно 2,2 мільйона гривень. Якщо робити, то вже робити», - зазначив міський голова.

Він повідомив, що на проспект Перемоги, аби тимчасово вирівнювати покриття, вже викинули 60 тонн щебеню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А писало у газеті Волинь за вчора, що вже техніка стоїть і проводиться ямковий ремонт. Підем подивимося, як воно там.
Відповісти
Цікаво куди пішли ті 60 тонн щебеню на пр.Перемоги? Якщо ями в районі від моста до історичного факультету сплошні і ще пишуть, що (цитую) "Втім, на цій ділянці ушкодження асфальту невеликі". Хай проїдуться тою дорогою.
Відповісти
Які 60т??? Ви про що??? Кожен день проїзджаю, може 60кг... повірю. Коли нарешті красти перестанете, саміж їздите. А мерія куди дивиться, невже важко проконтролювати??? А ну да, вибачте, Ви в долі на відкат.
Відповісти
Ходив обідом до дому і бачив, що на пр.Перемоги (від історичного факультету і до моста на 40 і 33 квартали) ні однієї спецтехніки не бачив. тільки був маленьких трахторець, який вибирав сміття із зливоприймачів і біля нього був ще бортовий ЗІЛ і на тому все. То навіщо писати, що приступають до робіт на пр.Перемоги???! Скоріш за все вони поремонтують вул.Винниченка, а вже потім приступлять до пр.Перемоги в районі ВНУ і Проміня до Меморіалу. Щоб як завжди навести лад до 9-го травня, щоб можновладці як будуть йти, то не спотикалися. А вже після цих всіх свят будуть далі щось там латати. та на пр.Перемоги треба не латати, а здерти слой асфальту старого і викласти новий.
Відповісти
Саме цікаве, що вони асфальт на вул.Виниченка здирають, потім його перемелюють, дають бітуму і вже потім кладуть як новий. Собівартість його звісно менша, а продадуть по виконанню по нормальні ціні. Як кажуть одні органи, по звичайній ціні.
Відповісти
Експерт, откуда "дровишки"?
Відповісти
У нас все робиться, щоб було і дешево і сердито і щоб стояло майже 100 років.
Відповісти