Відомо, кому належить автомобіль, який зливав «смердючки» на Львівській. ФОТО

Відомо, кому належить автомобіль, який зливав «смердючки» на Львівській. ФОТО
У Луцьку поблизу вулиці Львівської 152 б зловили вантажівку, яка зливала нечистоти. Тож наразі втановили, коли належить автомобіль.

Інцидент трапився 20 червня, - йдетьсяа сторінці муніципальної варти Луцькради у facebook.

Терміново відреагувавши на звернення, муніципали виявили приховані бочки на причіпах з яких здійснювався злив нечистот.

З документів що показав водій це меляса та мелясова вода, яка при високій температурі, вступаючи з реакцію зазнає бродіння та утворюються нестерпний запах, який швидко розповсюджується на великій території та є одним із причин неприємного запаху в місті Луцьку.

По даному факту інспектор склав протокол за ст. 152 КУпАП, та порушення пунктів Розділу 3 «Поводження з відходами» Правил благоустрою міста Луцька.

Автомобіль, який зливав нечистоти належить Токарчуку Віктору Сергійовичу.

Також встановили, що у водія була накладна про вивіз 17 тонн такої рідини від Гнідавського цукрового заводу.

Цікавий факт що дана територія не призначена для зливу нечистот, а встановлено табличку, що вона використовується для зберігання соляних сумішей ДП «Волинський облавтодор».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: нечистоти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І,що дальше?Ця інформація для дітей дошкільного віку.
Відповісти
навіщо її виливати. її можна використовувати
меляса побічний продукт бурякоцукрового виробництва, густа брунатна рідина, що залишається після переробки цукрових буряків та цукрової тростини як відходи виробництва цукру.

Використовується як сировина для виробництва етилового спирту, харчових кислот, хлібопекарських та кормових дріжджів, як добавка до корму сільськогосподарських тварин, а також як зв'язуюча речовина при грудкуванні дрібнодисперсного вугілля. За невеликих дозувань (менше 1 %) діє як прискорювач, а за великих дозувань — як уповільнювач хімічних реакцій; застосовується за плюсових температур; має пластифікувальні властивості; не викликає корозії.
Відповісти
Так цекровий багато "співав", що переробляє мелясу і в них супер-пупер виробництво і що виходить? Ще будуть брехати? Всі вже переконані, що сморід у Луцьку від цукрового!!!
Відповісти
Ця машина щодня від заводу їзить по декілька разів в сторону Львівської. Ці паскуди всіх ігнорують і роблять що хочуть, бо міська рада в темі і долі.
Відповісти
Ви б прозріли якби побачили,що останнім часом зливають луцькі осисні в Стир. Ріркою пливуть якісь соплі ще минулоріч такого не було. А сморід від річки біля того підприємства,особливо, насвітанку нестерпний.
Відповісти
Ви б прозріли якби побачили,що останнім часом зливають луцькі осисні в Стир. Ріркою пливуть якісь соплі ще минулоріч такого не було. А сморід від річки біля того підприємства,особливо, насвітанку нестерпний.
Відповісти
Це є не меляса і не змиви меляси!!! Це меляса барда, яка залишається після переробки меляси для отримання спирту технічного. Тільки єдиний факт, що сиротинська не петрає в цьому. Їй що меляса, що меляса барда це одне і те ж. Але відмінність в тому, що в барді є дріжджі, які в суміші з сральньою, яка є на полях фільтрації цукрового заводу, дає такий штин!!! Заїбали підараси всі що ті, що ті
Відповісти
Да неможливо жити тут, ти прокидпєшся з самого рання або вночі від смороду і нічого неможна зробити, можуть сказати що закривай вікна і тому подібне, але як спати з закритими вікнами після 30 градусної жари вдень, майте совість.
Мордою натовкти тих сволот в ту мелясу
Відповісти
І що що виявили його...це було 20го числа, а смердить і далі...
Відповісти