У Луцьку п'яний водій тікав від патрульних та протаранив авто: показали відео погоні

У Луцьку п'яний водій тікав від патрульних та протаранив авто: показали відео погоні
У Луцьку затримали п'яного водія, який тікав від поліції та пошкодив автівку патрульних.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Волинської області.

Нагадаємо, 21 червня, близько 3 години, екіпаж патрульних у Луцьку помітив ВАЗ, водій якого проїхав на червоний сигнал світлофора.
За допомогою проблискових маячків та звукової сирени керманичу подали сигнали про зупинку, однак той не зреагував, а навпаки почав збільшувати швидкість.

Не зупинявся він і на інших вулицях, зокрема, на проспектах Перемоги та Соборності, чим наражав на небезпеку життя своє та інших людей.

В якийсь момент, на проспекті Соборності, водій в’їхав під знак 3.21 та здійснив рух в зустрічному напрямку по проспекту Соборності з перехрестя проспекту Молоді. Далі виїхав за межі проїзної частини, зіткнувшись з деревом і знову виїхавши на дорогу. Саме тут він зіткнувся зі службовим автомобілем Mitsubishi Outlander, який прибув на допомогу, однак продовжив рух. Службова автівка отримала пошкодження переднього бампера.

Одразу ж після цього був заблокований службовим автомобілем Toyota Prius, що здійснював переслідування, у дворі проспекту Соборності.

«Відзначимо професійні дії цього екіпажу в складі Віктора Дрогомирецького та Олександра Данильчука! Завдяки їм порушники були знешкоджені, також вдалось уникнути потерпілих в автопогоні», – йдеться у повідомленні.

Чоловік за кермом спочатку подав не свої документи. У подальшому патрульні встановили його особу: кілька днів тому йому виповнилось всього 19 років.

Також у ВАЗі перебували 2 пасажирів: 20-річний хлопець та 19-річна дівчина.

Патрульні оформили на порушника одразу 3 постанови та 4 протоколи, адже той був у стані сп’яніння, вчинив аварію і не виконав вимогу про зупинку. Тепер йому загрожують штрафи і позбавлення права керування, також за рішенням суду він відшкодує збитки на ремонт автомобіля поліції.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще треба було його повчити
Відповісти