У Луцьку просять розібратися з п'яним збіговиськом у сквері

У Луцьку просять розібратися з п'яним збіговиськом у сквері
Лучани просять розібратися з п'яними агресивними людьми у сквері на розі вулиць Даньшина та Львівська.

Звернення на платформі "Відкрите місто" залишила лучанка Наталія Гнітецька.

за її словами, у сквері цілодобово знаходяться групи п'яних і агресивних людей, а також людей без встановленого місця проживання.

"Протягом доби ці люди відкрито розпивають спиртні напої, голосно кричать, ругаються матом, з'ясовують відносити і т.д. Порушують громадський порядок вдень і вночі – а вночі це особливо чути в літню пору, через що люди, що живуть у високоповерхівках навколо, не мають можливості нормально і спокійно відпочивати", – повідомила Наталія Гнітецька.

Окрім того, через такі збіговиська упродовж дня та ввечері мешканці мікрорайону не мають можливості відпочивати на лавочках у сквері.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі клуби по алкоінтересах знаходяться в багатьох луцьких дворах. Неприкаяні бомжі, як круки кружляють над смітниками. Попрошайки заполонили місто. В парку культури п'ють культурно і відкрито. Влада направо і наліво роздаючи дозволи на торгівлю сама себе переконала , що шашлик в парку під пивце, то є обов'язковий елемент волинської ментальності. І сама влада вдає, що то не її обов'язки з тим усім наводити лад ! Дочекаємось виборів !
Відповісти
де поліція реформована чому немає пішого патруля ні по садочках ні по школах жоден наряд не ходить тільки катаються на машинах крутелики в перчатках
Відповісти
Знідний таких людей які вживають алкоголь частіше за інших і в таких місцях як сквери, парки і різні інші місця а потім крикі ,бійки , пртрібно штрафувати і розганяти. А тих хто просто спокійно сидить і піджарює сосискі чи мясо, для чого їх трогати ,після себе поприбирають і культурно себе ведуть..
Відповісти
Поліція...Не смішіть. Це ж не бабки з городиною чи молоком. Це з ними вони герої, а цих розігнати страшно
Відповісти