Повідомили, на яких вулицях і за скільки у Луцьку замінять проводи для тролейбусів

Повідомили, на яких вулицях і за скільки у Луцьку замінять проводи для тролейбусів
На проспектах Волі, Відродження та вулиці Львівській у Луцьку хочуть замінити контактні проводи для тролейбусів за майже півтора мільйона гривень.

Про це говорив генеральний директор комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц на засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у понеділок, 24 червня.

На найпроблемніших вулицях міста хочуть замінити контактні проводи для тролейбусів, які вже зносилися і просять на це мільйон двісті тисяч гривень. Орієнтовна протяжність траси складає близько чотирьох кілометрів, зі всіх 19-ти проблемних, які є у Луцьку.

Зі слів Володимира Пуца, у міської ради просять гроші лише на закупівлю матеріалів для будівництва і контактних проводів, роботи підприємці будуть проводити самостійно у нічний час.

«Минулого року ми замінили проводи на вулицях Винниченка та Гнідавській, цьогоріч на Винниченка та Відродження це потрібно зробити негайно, проводи дуже зносилися», – каже Володимир Пуц.

Питання підтримали одноголосно, а генеральний директор комунального підприємства пообіцяв, що тендер на закупівлю вже незабаром з’явиться на системі «Prozorro».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку змінили схеми маршрутів двох тролейбусів

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, на яких вулицях і за скільки у Луцьку замінять проводи для тролейбусів
24 червень, 2019, 11:35