Луцький «Богдан» відправив тролейбуси до Києва*

Луцький «Богдан» відправив  тролейбуси до Києва*
25 червня Київ отримав два з 55 нових 19-ти метрових тролейбусів Богдан Т90117.

Контракт в повному обсязі «Богдан» має намір виконати до кінця поточного року.

Всі тролейбуси для Києва будуть обладнані одним кондиціонером кабіни водія та двома кондиціонерами салону. Для пасажирів важливо те, що це - 100% низькопідлоговий тролейбус, до того ж асинхронні тягові двигуни – від українського підприємства ДП завод «Електроважмаш» з м.Харків. Згідно вимог замовника, всі тролейбуси будуть обладнані системою відеоспостереження і матимуть автономний хід до 1 км. Загальна пасажиромісткість тролейбусу складає 170 чол., з них 50 місць для сидіння.

На сьогодні вулицями Києва вже курсують понад 200 тролейбусів «Богдан», тому пасажири та водії на власному досвіді можуть переконатись у їхній сучасності та надійності.

Корпорація «Богдан» - найбільший в Україні виробник автобусів і тролейбусів. Продукція компанії представлена в усіх класах від малого до надвеликого. Компанія створена в лютому 2005 року з метою реалізації масштабних інвестпроектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва транспортних засобів усіх типів. Корпорація в рамках виконання інвестиційної програми побудувала автомобільні заводи в Черкасах потужністю 120-150 тис. легкових автомобілів, а у Луцьку потужністю 6 тис. автобусів і тролейбусів на рік інвестувавши понад 450 млн. доларів США.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О да а Луцьку польське гі_но
Відповісти
а якого милого луцьк купляє польський металолом
Відповісти
6000 автобусів цей завод зробив приблизно за 10 років
Відповісти
Радий за киян, але коли нові тролейбуси побачимо на Луцьких дорогах? Чи нам нові будемо виробляти виключно для "дяді", а самі будемо їздити на старому польському мотлоху?
Відповісти