Лис написав новий роман

Лис написав новий роман
На початку 2012 року в харківському видавництві «Клуб сімейного дозвілля» вийде новий роман луцького письменника Володимира Лиса.

Про це письменник розповів 19 листопада під час шостого з'їзду НСПУ у столичному Будинку художника.

«Мій новий роман має вийти на початку нового року у «Клубі сімейного дозвілля». Він вийшов трохи більшим за попередню книжку «Століття Якова». Писав його трохи більше року», – сказав Лис.

«Коли роман прочитали у видавництві, всі здивувалися. Мені казали: «Це зовсім не схоже на жодну з ваших попередніх книжок», – додав він.

Дія роману відбувається у маленькому поліському селі Кукурічки на сто дворів.

«У книжці торкнувся теми виживання поліських сіл. У селах на 90-110 дворів є 3-4 бари. Через це населення масово спивається і деградує. У романі показую, як люди в такому селі борються за виживання. Хочу, щоб цей крик про порятунок таки прозвучав», - розповів письменник.

«Головний герой роману – дід Іван. Він хоче, щоб в селі було сто дворів. Переконаний, що це магічне число допоможе селу вижити. Він навіть каже: «Якщо в село прийдуть німці, з нами нічого не станеться. Німці люблять порядок. Побачать, що в селі сто дворів і скажуть: «Палити це село не будемо, бо воно хороше». Заповітна мрія Івана – заманити в село американську супермодель Таумі Рембел. Він робить титанічні зусилля, щоб вона-таки приїхала. Часом його дії викликатимуть сміх у читачів», – поділився Володимир Лис.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Gazeta.ua
Теги: Лис
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лис написав новий роман
25 листопад, 2011, 11:38
Мало не згоріла іномарка
25 листопад, 2011, 10:29