Виїхав на зустрічну: на Хмельниччині сталась смертельна аварія. ФОТО

Виїхав на зустрічну: на Хмельниччині сталась смертельна аварія. ФОТО
На автодорозі М-12 сполученням "Хмельницький - Тернопіль" зіткнулись два автомобілі. Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще п'ятеро – у лікарні.

Про це УНН повідомляє з посиланням на Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

"Встановлено, що 29-річний житель села Хоминці, керуючи автомобілем "ВАЗ 21099" (за попередньою інформацією — міг перебувати у стані алкогольного сп’яніння), виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo під керуванням 70-річного жителя міста Волочиськ", - вказали у поліції.

У результаті ДТП, як вказано, травмувалися водій та троє пасажирів "ВАЗу", а також водій Chevrolet та його дружина. Потерпілих із "ВАЗу" навіть довелось деблоковувати рятувальникам за допомогою спеціального обладнання.

Попередньо у водія "ВАЗ 21099" діагностували рану чола та закриту черепно-мозкову травму. Його 31-річний пасажир отримав травми у вигляді перелому руки та забою грудної клітини. У ще одного 43-річного пасажира діагностували переломи ноги та правого плеча. І у 43-річної пасажирки - розрив губи та закриту черепно-мозкову травму.

Водій автомобіля Chevrolet Aveo отримав тілесні ушкодження у вигляді саден обличчя та забою суглобів. У його дружини діагностували переломи лівої руки та ноги.

Усіх потерпілих доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню для встановлення ступеня важкості тілесних ушкоджень та потреби в госпіталізації.

"31-річний пасажир "ВАЗу", який отримав травми у вигляді перелому руки, забою грудної клітини та внутрішніх органів, помер в хірургічному відділенні Хмельницької обласної лікарні", - додали у поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну дуже цікаво читати. Це відбувається постійно і згадуючи про це ви цьому не зарадите. Тому не варто про це писати.
Відповісти
Останні новини
Виїхав на зустрічну: на Хмельниччині сталась смертельна аварія. ФОТО
26 червень, 2019, 08:52