Власники дорогих автівок із реєстрацією у Луцьку боргують транспортний податок

Власники дорогих автівок із реєстрацією у Луцьку боргують транспортний податок
Власники дорогих автомобілів з місцем реєстрації у місті Луцьк та Луцькому районі, мають своєчасно сплачувати податковий борг з транспортного податку.

Наразі у переліку таких боржників місцевих бюджетів – 77 громадян та підприємців – фізичних осіб. Про це інформує Луцьке управління ГУ ДФС у Волинській області.

Головне управління ДФС у Волинській області нагадує, що своєчасно та у повному обсязі сплачувати податки, збори та митні платежів громадян зобов’язують ст. 67 Конституції України та ст. ст. 25,38 Податкового кодексу України.

Тож у разі ігнорування боржниками свого конституційного обов’язку фахівці ДФС в межах компетенції на підставі п.87.11 ст.87 Податкового кодексу України звертатимуться до суду з позовами про стягнення податкового боргу.

Стягнення податкового боргу за рішенням суду здійснює державна виконавча служба відповідно до норм закону про виконавче провадження.

Зауважимо, що у списках боржників, для прикладу, - депутат Волиньради Василь Столяр, екс-регіонал та колишній начальник державної інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг та інші відомі на місцевому рівні люди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та заберіть за борги Смоленгові кіоски перед залізничним вокзалом і зробите зразу дві добрі справи !
Відповісти
Останні новини
Власники дорогих автівок із реєстрацією у Луцьку боргують транспортний податок
26 червень, 2019, 19:30