Волинський школяр «виспівав» срібло міжнародного фестивалю

Волинський школяр «виспівав» срібло міжнародного фестивалю
Вихованець любомльської школи №3 та Будинку школяра Андрій Ковальський зайняв друге місце на міжнародному диячому фестивалі.

У місті Моршин Львівської області відбувся фінал ХІІІ-го міжнародного фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії», на якому представник Волині виборов 2 місце, - повідомляє Район.Любомль.

Андрій Ковальський виконав українською мовою християнську пісню Planetshakers-Prophesy.

Учасники фестивалю побували на майстер-класах Євгена Хмари, Odara, М’ята, Анни Клюшніченко, Андріса Капіньша, а також приємним сюрпризом став сольний концерт співачки М’яти, який діти відвідали в Трускавці.

«Мене особисто похвалив Євген Хмара і як маленький подарунок пообіцяв наступного року акомпанувати мені. Також почув приємні коментарі від Світлани Тарабарової. Наступного року я братиму участь не як конкурсант, а як гість та старий друг фестивалю», – розповів Андрій.
Хлопець дякує всім, хто в нього вірить та підтримує, а також депутату міської ради Миколі Троцюта асоціації Child.ua, яка вже 13 років організовує цей фестиваль та інші соціальні проекти.
Благодійний фестиваль проходить за підтримки Асоціації міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «CHILD.UA» на чолі із президентом Євгенією Тимошенко, у ньому беруть участь діти соціально незахищених категорій, передусім, діти із шкіл-інтернатів, діти із родин переселенців, а також діти із інвалідністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський школяр «виспівав» срібло міжнародного фестивалю
26 червень, 2019, 22:29