«Поклоняємось базарам, а не Богу»: у Луцьку просять не відкривати ринки у неділю

«Поклоняємось базарам, а не Богу»: у Луцьку просять не відкривати ринки у неділю
Лучанка просить заборонити працювати ринкам у неділю, мотивуючи це тим, що це гріховно.

Відповідну петицію зареєструвала Оксана Андріюк.

«Пропоную закрити всі ринки Луцька в святий сьомий день неділю, а понеділок зробити робочим.

Оскільки ми грішимо та в неділю поклоняємось базарам, а не Богу наводимо на себе ще більшу гріховність, навіть наші сусіди поляки в неділю все закривають і моляться, а не по базарах ходять», – йдеться у тексті петиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна - світська держава
Відповісти
В голові як в барабані, пустота тра та та.
Відповісти
Очень "умная" женщина эта Оксана. Все люди работают в будни и походы на базар и супермаркеты бывает у людей только или в субботу или в воскресенье. Да и селяне буднями работают, а по выходным вывозят свою продукцию на рынки. Прислушаемся к Оксане ведь "разумное" предложение вносит, закроем рынок в выходной. Ведь в церкви нужно стоять сосрання и допослеобеда.
Відповісти
Ще й понеділок має бути робочим на ринках. Хто хоче знайде час піти в церкву. Менше на ту Польщу дивитися потрібно.
Відповісти
кому як виходить .нехай так і робить .Кому потрібно і на базар встигне
Відповісти
кому як виходить
Відповісти
Ми світська держава, чи ні?
Відповісти
Хай походить по базарі з плакатом і спитає людей.
А вони скажуть........
Бажання писати чи казати дурню вивітриться швидко.
Відповісти
Я би позакривала би всі ринки в Луцьку і встановила замість них пам`ятникі Степану Бандері. Слава Україні!
Відповісти
усе правильно- нема чого нести гроші на базари ,треба нести до церви. Польща тільки зараз почала скасовувати робочі дні у неділю ,після того як ввп зросло у надцять раз
Відповісти
йоп вашу мідь, атеїстам, не віруючим, всім не таким, як Ви, треба робити так, як хочете Ви?
Відповісти
Давайте церкви краще позакриваємо в неділю,а в понеділок нехай працюють.Що попам баблішка не хватає?
Відповісти
Ринок забирає клієнтів в церковного базару?
Дикі люди, перемотані хустками та обтяжені окультними ритуалами впевнено відходять в минуле. Навіть незважаючи на те, що Волиньпост щоденно постить якусь лабуду про святі ікони і що сьогодні не можна робити по церковних правилах
Відповісти
Ось четверта заповідь Декалогу:

Вихід 20:8
8 Пам'ятай день суботній, щоб святити його! 9 Шість день працюй і роби всю працю свою, 10 а день сьомий субота для Господа, Бога твого: не роби жодної праці ти й син твій, та дочка твоя, раб твій та невільниця твоя, і худоба твоя, і приходько твій, що в брамах твоїх. 11 Бо шість день творив Господь небо та землю, море та все, що в них, а дня сьомого спочив тому поблагословив Господь день суботній і освятив його.

Неділя по заповіді є першим робочим днем тижня.
Відповісти
Якщо він/вона антихристи, то позакривай хоч все на світі, крім церков, туди вони, все одно, не підуть. Я і про себе, бо в неділю- йду рибалити.
Відповісти
А давайте ще й кафе-бари-ресторани в неділю закриємо, бо ж треба думати про вічне, а не про гульки....
Відповісти
Ешь пей веселись, а то завтра умрешь ))) (с) Гундяев
Відповісти
Останні новини
«Поклоняємось базарам, а не Богу»: у Луцьку просять не відкривати ринки у неділю
27 червень, 2019, 16:12