Порошенко у Луцьку представив Моклицю кандидатом від «ЄС». ФОТО

Порошенко у Луцьку представив Моклицю кандидатом від «ЄС». ФОТО
У замку Любарта відбулася зустріч лучан з п'ятим президентом України, лідером партії «Європейська Солідарність» Петром Порошенком.

Захід відбувся надвечір 27 червня після того, як експрезидент відвідав Горохів, Жидичин, Ківерці та Підгайці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Порошенко приїхав у монастир в Жидичині. ФОТО

На зустріч з лучанами приїхали також голова Верховної Ради Андрій Парубій, дружина Петра Порошенка Марина Порошенко, його діти, а також представники команди і волинські кандидати-мажоритарники від «Європейської Солідарності».

Під час зустрічі експрезидент України наголосив на надважливості того, аби згуртуватися і не дати шансу для реваншу проросійським силам.



У замку Любарта Петро Порошенко представив кандидата, який іде на вибори до Верховної Ради від Луцька - активіста, екс-заступника Луцького міського голови Юрія Моклицю.

Зі сцени він розповів, що ще не має жодного селфі з Петром Порошенком, тож зробив фото просто на сцені перед десятками лучан.

Юрій Моклиця розповів, що позиціонує себе як нове обличчя в політиці, але з 2014 року він чітко знає, хто ворог - Москва, Путін, Росія, тож пам'ятатиме це завжди. Він зауважив, що поважає команду "Європейської Солідарності" і особисто Петра Порошенка.

«Я не впевнений на 100%, як нове обличчя, як я буду у парламенті, тільки притираюсь у цьому руслі, але я впевнений у своїй команді, яка допоможе і підтримає», - відзначив Моклиця.

Він, окрім того, подякував усім, хто прийшов на зустріч.

«Обов'язково ми з вами маємо зустрітися на виборчих дільницях 21 липня, бо від вашої активності залежить майбутнє. Це буде запорукою того, що ми невпинно йдемо в бік Європи», - відзначив Порошенко.



«Стіни замку Любарта є свідченням тих часів, коли в Луцьку знаходився політичний, а не географічний центр Європи. Саме тут 580 років тому відбувся з'їзд монархів», - сказав Порошенко і висловив сподівання, що саме в Луцьку буде перший в Україні саміт лідерів країн Європи.

«Голосуйте за сильних і явно прохідних. Голосуйте за «Європейську Солідарність», - закликав Петро Порошенко.

На завершення зустрічі присутні усі разом заспівали Гімн України.

Нагадаємо, у Ківерцях Порошенко представив команду «Європейської Солідарності», зокрема - кандидата по 23 округу, директора Інформаційного агентства ВолиньPost Юрія Сковороду. Натомість у Горохові очільник «Європейської Солідарності» представив кандидата від округу №20 (Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський, Турійський райони) Івана Мирку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Порошенко у Луцьку представив Моклицю кандидатом від «ЄС». ФОТО
27 червень, 2019, 20:40