У луцькому коледжі технологій, бізнесу та права – випускний. ФОТОРЕПОРТАЖ

У луцькому коледжі технологій, бізнесу та права – випускний. ФОТОРЕПОРТАЖ
У Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету відбулися урочистості для випускників, які врешті отримали свої довгоочікувані дипломи молодших спеціалістів.

Молоді панянки у неймовірних сукнях, які довелося ховати під традиційну чорну марнію, та юнаки у модних костюмах зібралися на подвір’ї свого коледжу у п’ятницю, 28 червня, аби отримати підтвердження того, що усі ці чотири роки навчання не минули безслідно, і попрощатися зі стінами закладу, у яких вони вже ніколи не будуть студентами.



Привітати випускників завітав перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, який наголосив, що саме КТБП серед луцьких навчальних закладів займає у його житті важливе місце.



«Хочу побажати вам звершення та реалізації усіх найкращих задумів. У вас ще все попереду, але пам’ятайте, що коли людина ставить перед собою ціль, то обов’язково її досягає, адже вам – відбудовувати країну і ставити її на ноги. Пам’ятайте про тих, хто заклав у вас ці можливості і допоміг досягти того, що сьогодні маєте», – сказав своє напутнє слово волинський депутат.

Вишикувавшись групами, студенти обіймали своїх кураторів та викладачів, робили фото і слухали прощальні настанови від директора коледжу технологій, бізнесу та права Станіслава Щеблюка, який найбільше за все просив їх хай там що залишатися людьми.



«Дякуйте батькам та викладачам, саме вони вкладали у вас стільки сил та терпіння, аби ви могли зараз отримати свій квиток у доросле та самостійне життя», – сказав директор і наголосив, що двері коледжу завжди відкриті для своїх студентів.

У руках - дипломи, а у очах - сльози. Цей хвилюючий момент розчулював навіть найстійкіших, адже, тільки стоячи поруч з одногрупниками в мантіях та жовто-блакитних шаликах, приходить розуміння того, що це – востаннє.

«Я згадую той кожен момент щасливого студентського життя і навіть подумати не могла, що це мине так швидко. Можливо з кимось ми сьогодні бачимось і взагалі востаннє. Не хочеться прощатися, важко відпускати людей, які за період навчання стали частинкою родини, стали тією родиною», – каже випускниця Марія Мазурчук.

Опісля урочистої частини – довгі обійми та багато-багато фото з одногрупниками, друзями та рідними. На щастя, із погодою випускникам пощастило, хоча той сильний вітер, який раптово зірвався, добряче покуйовдив зачіски випускниць, але на це вже ніхто не звертав уваги.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому коледжі технологій, бізнесу та права – випускний. ФОТОРЕПОРТАЖ
28 червень, 2019, 15:33