Кабмін попросять за керівників двох держпідприємств Волині

Кабмін попросять за керівників двох держпідприємств Волині
Колегія Волинської облдержадміністрації вирішила рекомендувати голові Волинської ОДА Борису Клімчуку внести на розгляд міністра економіки і торгівлі посаду двох керівників.

Рішення колегія прийняла 25 квітня під час свого засідання.

Згідно з рішенням Тетяну Єрко рекомендуватимуть на посаду генерального директора державного підприємства «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», а Івана Киричика – на посаду директора «Волиньторфу».

Нагадаємо, що 22 квітня на підприємство «Волиньстандартметрологія» приїхав новий керівник із Львівщини, рішення про призначення якого ухвалили в Мінекономіки. Подібна ситуація була і на підприємстві «Волиньторф».

«Якщо говорити просто, то наші дорогі міністри, бажаючи тісно співпрацювати з губернаторами, заступниками, головами рад, з вами… Так, бажаючи тісно співпрацювати, знайшли «лазєйку», яка дозволяє обійти укази, доручення Президента, постанови Кабінету міністрів. Вона заключається у простій формулі – виконуючий обов’язки. Це напівлегальна формула з юридичної точки зору», - прокоментував Борис Клімчук.

«Міняти в.о. на в.о. серйозні юристи, з якими ми працювали вчора, не бачать підстави. Таня Єрко була півтора року в.о. Я п’ять разів писав Порошенку, міністру економіки, і два рази давав подання на нового міністра», - додав губернатор.

Він розповів, що чоловік, який претендував на посаду керівника підприємства Волиньстандартметрологія» був з Золочівського району Львівської області. Папери про його призначення підписав заступник міністра, який був на другий день звільнений.

«Найстрашніша посада була у його житі – начальник агропромислового розвитку цього славного району. А зараз в нього три роки посада – він начальник відділу по взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації. І в 9:30 він сідає в крісло Тані Єрко. Нормально? Підставили міністра. Мери, вам багато рішень готують. Ви дивіться, аби свита не перегравала короля», - зазначив Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку горів бус. ВІДЕО
25 квітень, 2013, 14:06
Кабмін попросять за керівників двох держпідприємств Волині
25 квітень, 2013, 13:56