Куди піти у вихідні: 27-29 січня

Куди піти у вихідні: 27-29 січня
За вікном люті морози, однак для багатьох – це зовсім не причина сидіти вдома і грітися чаєм. Тим, кому для теплоти в душ і тіл потрібні хороша «тусовка», цікаве видовище чи оригінальне спілкування – ВолиньPost пропонує огляд цікавих заходів на найближчий уікенд. Отож, гайда танцювати, сміятися, насолоджуватися кіно, поезією, й загалом - більше рухатися і мислити позитивно.

Невзаємна, насильна та зворушлива любов на сцені

У Волинському обласному музично-драматичному театрі 27 січня, сьогодні, у п’ятницю, о 18:00 гратимуть сумну комедію «Аншлаг любові» Олександра Марданя. Режисер-постановник – Дмитро Мельничук.

На сцені показуватимуть таємне життя митців, де переплелися кохання, зрада, сльози і радість. Прем’єра вистави відбулася у травні 2011 року, й постановка отримала численні схвальні відгуки не лише волинських глядачів.

Завтра, у суботу, 28 січня, о 18:00 в театрі гратимуть класику: комічну оперу на дві дії «Наталка-Полтавка» за твором Івана Котляревського. Спектакль поставив на волинській сцені Федір Стригун. У якості аудіосупроводу звучатиме музика Миколи Лисенка.

Романтична комедія-мюзикл «Моя чарівна леді» за мотивами твору Бернарда Шоу «Пігмаліон» 29 січня, у неділю, о 18:00 розкаже у драмтеатрі про зворушливе кохання між професором та ученицею. За сюжетом твору звичайну дівчину-квітникарку береться вчити гарним манерам та вимові поважний професор. Однак згодом викладач бачить у своїй вихованці не лише простачку, з якої треба зробити леді, а й чарівну жінку…

Вхідний квиток на спектаклі обласного муздрамтеатру коштує від 10 до 30 гривень.

Для маленьких глядачів у неділю, о 12:00 показуватимуть вертеп «Різдвяна казка», а Волинський ляльковий театр гратиме казку «Лисичка-сестричка і вовчик-братик». Ціни на вистави – 8-15 гривень.

Наполеон-ловелас, вампірка-соня і красунчик Жан-Клод вам Дам

Тим, хто підзабув зірок бойовиків 90-тих, радимо прийти на фільм «Ігри кілерів» з Жаном-Клодом ван Дамом та Скотом Едкінсом. Американська стрічка розповідає про двох найманих вбивць, які протистоять наркоторговцю.

У кожного з кілерів власна мета: гроші та помста. Однак спільне полювання зі збігом обставин перетворюється у спільну втечу – в якийсь момент полювати починають уже на кілерів. Кіно показуватимуть о 16:40, 20:55. Ціна – 20-35 гривень.

Цього тижня на екранах показуватимуть продовження фантастичного фільму «Інший світ-4», який розповідає про протистояння вампірів і перевертнів. Це вже четверта частина стрічки режисерів Манса Марлінда та Бьорна Штейна.

У фільмі «Інший світ-4. Пробудження», головна героїня акторки Кейт Бекінсейл Селіна провела 15 років у сні. Прокинувшись, вона дізнається, що у неї є дочка-підліток – напіввампір-напівперевертень.

Селіна починає шукати свою дитину, паралельно борючись з корпорацією, яка прагне створити суперперевертня, який винищить усіх вампірів. Сеанси: 15:00, 22:40, 18:50. Ціна квитка – 40-55 гривень.

Фільм від творців стрічки «Кохання у великому місті» - комедія «Ржевський проти Наполеона 3D» - розповість про те, як Павла Деревянка в ролі поруччика Ржевського відправили спокушати Володимира Зеленського в ролі Наполеона Бонапарта. Кіно показуватимуть о 09:30, 13:05 16:55, 20:45. Квитки коштують 25-50 гривень.

«Адреналін» демонструватиме на вихідних також російський 3D- мультик «Зоряні собаки: Білка і Стрілка», який, щоправда, вийшов на екрани ще у 2010 році. Амбітне дітище російських мультиплікаторів – перша анімаційна стрічка у тривимірному форматі – розповідає альтернативну історію про те, як 52 роки тому Радянський Союз запустив у космос двох собак. Серед акторів, які озвучили героїв мультика – Сергій Гармаш, Олена Яковлева та Євген Миронов. Сеанси о 9:20, 14:50. Ціна квитків 15-30 гривень.

Мультиплікаційний фільм Бібо Берджерона «Монстр у Парижі» показуватимуть в «Адреналіні» о 9:30, 13:05 та 18:25. Ціна квитків – 15-40 гривень. Дія відбувається у столиці Франції початку 20 століття, де блукає монстр-комаха. Команда з кіномеханіка та винахідника починають його ловити, а, знайшовши, розуміють, що цьому так званому монстру самому потрібен захист.

Також в «Адреналіні» можна переглянути анімаційні фільми «Іван Царевич і Сірий Вовк 3D» об 11:20 (ціна квитків від 25 до 35 гривень), «Кунг-фу Панда 2 3D» об 11:10 (ціна квитків від 15 до 20 гривень), «Тачки2 3D» о 13:00 (ціна квитків від 25 до 35 гривень).

Дорослу аудиторію може зацікавити російська комедія «Про що ще говорять чоловіки» (сеанси 11:15, 14:50, 16:40, 20:05, 21:55, ціна квитка 30-40 гривень) та драматична комедія «Три жінки Барні» (сеанси 18:35 22:50, ціна квитків 25-35 гривень).

У кінотеатрі «Промінь» показуватимуть о 16:00, 18:00 та 20:00 мелодраматичну стрічку-катастрофу «Останнє кохання на Землі». Ціна квитка – 15 гривень. Детальніше ознайомитися з сюжетом цих стрічок можна у попередніх оглядах.

Де б то потанцювати?

Сьогодні, у п’ятницю, 27 січня у клубі «Золото» можна буде потанцювати на вечірці «Ретро-аеробіка». Гасло говорить саме за себе: 80-90-ті рулять! Вечірка суміщатиме сучасну і ретромузику. Гратимуть за пультом ді-джеї Star'yo, FenOm та Gonibez. Вхід коштуватиме 50 гривень, а для тих, хто візьме із собою касету чи диск зі шлягерами виконавців 80-90-тих – вхід безкоштовний.

Пивний клуб «Оболонь» у п’яницю, 27 січня пропонує відвідати дискотеку «Вінегрет 70-80-90-х». Потанцювати під кращі хіти останніх десятиліть минулого століття можна буде за 30 гривень.

Для тих, хто любить ритмічні гарячі танці, клуб «Оболонь» у неділю пропонує відвідати вечірку «Шалені танці». Суміш латини та рок-н-ролу зігріє у морозну зиму. Ціна квитків – 25 гривень.

Нічний клуб «Ріо» сьогодні, у п’ятницю 27 січня проведе вечірку «Карантин». «Лікувати» будуть ді-джей Lincher, запальні дівчата-танцюристки та MC Rdj Feniksss. У програмі конкурси, подарунки та розіграш картки постійного клієнта клубу. Вхід – 35 гривень.

Завтра, 28 січня клуб «Золото» пропонує подивитися на Freak show «Мартін Шоу». Це нестандартне танцювальне шоу, де присутня акробатика, світлодіодні костюми та дивакуваті образи. Резидентами виступлять ді-джеї Mayak, Dustin та MC Yasen. Ціна на вхід для хлопців 40 гривень, для дівчат – 30 гривень.

Нічний клуб «Метро» 29 січня започатковує вечірки для студентів. Родзинка в тому, що вхід для усіх власників студентського посвідчення безкоштовний до опівночі. Для решти ціна становитиме 30 гривень.

Сергій Жадан, кулінарне шоу і блондинки-інтелектуалки

28 січня, завтра, до пивного клубу «Оболонь» приїде із Закарпаття потужний та запальний фольк-рок-гурт «Триста8ісім». Музика команди з міста Ужгород поєднує угорські чардаші і палкі циганські мотиви, румунське розмаїття та гуцульську безпосередність. Ціна вхідного квитка становить 45 гривень.

У «Майдані» сьогодні, 27 січня, та завтра, 28 січня, концерти гурту «Чорні черешні». Якщо у п’ятницю хлопці на чолі з Юрієм Полішуком виконають свою традиційну програму з власних пісень та кавер-версій відомих хітів, то у суботу презентуватимуть нову латиноамериканську програму. Ціна на квитки в обидва дні – 30 гривень.

У неділю, в клубі «Майдан» відбудеться музично-літературний вечір тандему «Мандрівники» до якого входять поет Сергій Жадан та електронно-етнічного гурт «Ойра та Андрій Кириченко». Гості обіцяють показати мистецтво поезії і мелодику етносу. Квитки коштуватимуть 40 гривень.

У караоке-клубі «Сінатра» 27 січня відбудеться шоу «Хто проти блондинок?». Це комедійне шоу, у якому білявки будуть змагатися інтелектом. Задавати каверзні питання буде MC Ясень, а вхід коштуватиме 40 гривень.

Сьогодні, 27 січня є чудова нагода навчатися пристрасному танцю у клубі «Гурман». Аби розпалити пристрасть між закоханими, організатори вирішили влаштувати майстер-клас з танго. Вхідний квиток коштує 50 гривень з пари. Початок о 18:00.

У Show bar seven сьогодні, 27 січня змагатимуться у швидкості і якості приготування їжі. Організатори відібрали учасників для двох команд, які на чолі з найкращими кухарями Луцька та під керівництвом гумористів Андрія Котищука і Юрія Шевчука готуватимуть смачненькі страви. Вхідний квиток - 100 гривень.

У суботу, 28 січня, у приміщені ВОГО «Ми плюс», що на вулиці Будівельників, 11 о 17:00 можна буде спробувати себе у ролі співака. Запрошуються на кастинг всі підлітки, віком від 12 до 18 років. Виграш у конкурсі дасть змогу отримати подарунки і стати учасником проекту WMA, у рамках якого з талановитими дітьми працюватимуть вокалісти та хореографи.

29 січня у Палаці культури о 18:00 відбудеться презентація дебютного альбому «Якби тебе не було» гурту «7kRock». Музиканти обіцяють живий звук, цікаву програму та диск кожному відвідувачу у подарунок. Ціна квитка – 30 гривень.

НА ТИЖНІ

2 лютого: передкастинг шоу «Танцюють всі!». Початок о 9:00, закінчення о 19:00. Місце проведення: Палац культури.
Обов`язковий попередній запис за телефоном 050-4171272.

2 лютого: кастинг-відбір на конкурс «Міс Луцьк». Початок о 17:00. Місце проведення: клуб Emotion Dance Hall.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди піти у вихідні: 27-29 січня
27 січень, 2012, 12:19