На Волині завели кримінал на двох перевізників пасажирів

На Волині завели кримінал на двох перевізників пасажирів
Прокуратура Волині виявила двох підприємців-перевізників, які порушували законодавство про працю.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо двох підприємців, які використовували найману працю водіїв, виплачуючи їм заробітну плату готівкою на руки, - повідомили у прокуратурі області.

Таким чином бізнесмени не сплачували необхідних податків та обов'язкових страхових платежів із заробітної плати в Державну податкову службу України та до фондів соціальної спрямованості.

Як повідомив прокурор Волині з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Олег Лісовецький, один із вказаних підприємців, окрім того, не укладав із працівниками трудових договорів та не заносив відомості про роботу у трудові книжки.

Встановили в прокуратурі й факти підроблення та використання підприємцем-перевізником договорів, на підставі яких здійснювалися нерегулярні пасажирські перевезення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У вас там що статті ідіоти пишуть.... Вони пошуковими системами взагалі користуватися вміють??? Де ж вони вирили таку установу як "Державна податкова інспекція України"????
Відповісти
ви новини нікому не відкрили. саме цікаво що багато хто так робить із підприємців. так що працюйте краще відповідні органи. або просто у когось хочуть забрати маршрут вот і все.
Відповісти
Так працює 70% роботодавців. Аце - або показники, або замовлення на маршрути. Це не новина, це закономірність. Невже мало хто знає як розділяють тендери по маршрутах,.... краще б зайнялись тими, хто "такси" за кожен маршрут встановлює і головне отримує ці гроші. А це вимагання і отримання хабаря. А то здивували "сміттям по вулицях Луцька" !
Відповісти
Останні новини
На Волині завели кримінал на двох перевізників пасажирів
25 квітень, 2013, 17:01
В Одесі горів завод. ВІДЕО
25 квітень, 2013, 16:48