«Волинь» перемогла принципового суперника

«Волинь» перемогла принципового суперника
Луцька «Волинь» отримала пермогу у принциповому західноукраїнському протистоянні минулого століття проти рівненського «Вереса».

Про це йшлося у повідомленні на сайті футбольного клубу.

Проти «Вереса» команда Андрія Тлумака зіграла двома різними складами у кожному з таймів та протягом фактично усього поєдинку володіла ігровою та територіальною перевагою над суперниками.

У другому таймі тиск на ворота рівнян особливо зріс, а «хрестоносці» не використали декілька чудових можливостей для забитих голів. При цьому, декілька разів нашу команду виручив і воротар, який зараз знаходиться у нас на перегляді.

Вирішальним моментом матчу на 87-й хвилині гри став точний удар з-за меж штрафного майданчика, який вдався Артуру Рябову. У підсумку, «Волинь» святкувала перемогу в першому літньому спарингу в рамках підготовки до нового сезону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони так краще б у офіційному матчі Карпати перемогли! :)
Відповісти
В нашому древньому місті вже давно оранжевий рівень небезпеки через той жахливий сморід який оповив місто. На великий жаль всі наші ЗМІ мовчать .Влада роками проявляє повну бездіяльність, як міська, так і обласна, та і Луцька районна. А дихають цим воніщем всі. як мешканці так і журналісти і можновладці.Не був на мачті. але здається той сморід не оминув наш стодіон Ініаціативна група організовує в цю суботу 6 липня 0 10 ранку на Театральному майдані мирну акцію протесту "НІ СМОРОДУ" . Надіємось що Волинь Пост також прорве завісу мовчанки! Якщо модератор не видалить це повідомленні прошу розповсюджувати
Відповісти
Останні новини
«Волинь» перемогла принципового суперника
01 липень, 2019, 22:34