Розповіли куди йдуть кошти, зібрані на екологічних постах Шацького нацпарку

Розповіли куди йдуть кошти, зібрані на екологічних постах Шацького нацпарку
На екологічних постах у Шацькому нацпарку з 4 по 30 червня зібрали майже 200 тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба Шацького НПП на своїй сторінці у facebook.

Так,Впродовж літнього відпочинкового періоду на території парку функціонують два екологічні пости: «Венське» та «Медик», на яких згідно ст. 47 Закону України «Про природно-заповідний фонд» встановлена плата за відвідування території парку.

З 4 по 30 червня на екологічних постах зібрали 190 050 грн. З них 70 354 грн сплатили за встановлення та обслуговування біотуалетів та 67 225 грн за вивіз ТПВ. Зазначають, що вивіз сміття та обслуговування біотуалетів проводиться щоденно.

"На сьогодні, відповідь на запитання, куди витрачаються зібрані кошти стала зримою для відвідувачів Шацького поозер'я: оновлений центральний пляж в с. Світязь, чиста територія, нові альтанки, новенькі душові кабіни і туалети під’єднані до каналізаційної системи (зокрема, в наметовому містечку «Незабудка»), оновлені екологічні стежки та рекреаційні пункти", - йдеться у повідомлені.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все то БЛА-БЛА ! Говоріть як професіонали, а не як баби з пончиками. Продемонструйте звіт за минулий рік. Покажіть План на 2019 рік. Покажіть проектно-кошторисну документацію на будівнивництво і кошториси до неї. Покажіть Акти виконаних робіт. Представне штатний розпис отих гопників з корчів. Які зарплати, калькуляцію затрат, хто затвердив розцінки? Який розмір податків сплатили, чи прибуткова ота затія і т. п. Серед відпочиваючих не всі такі дурні, як ви собі думаєте . І затямте, що платити люди будуть за умови, що розмір плати буде співрозмірний якості ваших послуг !
Відповісти
Були в Мельниках на вихідних. Сміття вітром роздувало по лісу. Бо банально повісили мішок з-під цукру на цвях поибитий до дерева. Та зроби дерев'яний контейнер висотою 1 м, тим більше все в лісі, дерево є. А так йдеш до пляжу і бридко.
П.с. на в'їзді не платив збір. Бо не бачу, куди гроші йдуть.
Відповісти