У Луцьку створять «живе серце»

У Луцьку створять «живе серце»
Луцьк може долучитися до творення всеукраїнського рекорду.

У неділю, 28 квітня, о 14:00 на Театральному майдані Луцька понад 300 волонтерів благодійної акції «Серце до серця» утворять «живе серце», - повідомили у прес-службі Волинського штабу благодійного заходу.

Така ж сама акція відбудеться в більшості регіонах України. Спостерігати за тим, як волонтери по всій країні утворюватимуть «живі серця» будуть представники Державного реєстру рекордів України.

Організатори благодійної акції «Серце до серця» мають намір встановити Всеукраїнський рекорд з найбільшої кількості «живих сердець», водночас утворених в більшості обласних центрах України.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ, ДИВИТИСЯ ВІДЕО: ВІДОМІ ВОЛИНЯНИ ЗАКЛИКАЮТЬ ПІДТРИМАТИ «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ»

Додатково інформуємо, що в день фіналу акції, 28 квітня, волонтери збиратимуть кошти у скриньки в торгових центрах, магазинах, супермаркетах та в інших установах, а також в парках, скверах, на вулицях, площах, майданах Луцька.

Нагадаємо, що VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» триває з 7 по 28 квітня під гаслом «Почуй світ». Метою акції є зібрати кошти для потреб дітей з вадами слуху. За зібрані кошти будуть придбані слухові апарати та медичне обладнання для діагностики та лікування хвороб, пов’язаних зі слухом у дітей. Обладнання буде встановлене у Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні. Діти на такому обладнанні обстежуватимуться та лікуватимуться абсолютно безкоштовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку створять «живе серце»
26 квітень, 2013, 11:31