Водні розваги в Кирилівці*

Водні розваги в Кирилівці*
Курортне селище в Запорізькій області Кирилівка не потребує додаткового опису: це місце є улюбленим для багатьох поколінь відпочиваючих з усієї України та сусідніх країн. Тут прекрасні пляжі і тепле море, доступне житло і безліч розваг на будь-який смак. Про найцікавіші варіанти і поговоримо.

Поїздка в Кирилівку

Для того, щоб дістатися до одного з найулюбленіших українських курортів, треба обрати зручний варіант:

• доїхати поїздом до Мелітополя (ж/д сполучення між великими містами добре налагоджено), а після автобусом або маршруткою. Це не найкоротший шлях, але його теж часто обирають.
• на власному автомобілі. Найпростіший варіант, правда, необхідно потурбуватись про технічний стан авто, а також про місце, де буде зберігатись авто під час відпустки.
• прямий автобус Харків - Кирилівка https://www.birand.com.ua/avtobus-harkov-kirillovka/ . Оптимальний вид мандрівки для відпочиваючих з маленькими дітьми, коли кожна пересадка - додаткове випробування, а також для тих, хто хоче розпочати свою відпустку з моменту посадки в автобус: прохолодно, комфортно, безпечно.

Море, веселощі, адреналін - відпочинок в Кирилівці

Через кілька днів пляжного виду відпочинку, туристи намагаються внести різноманітність в свою програму відпочинку. У невеликих курортних містах і селищах, список складається тільки з морських прогулянок, що теж добре, але в Кирилівці на цьому розваги не обмежуються.

На пляжі можна взяти в оренду водний мотоцикл, і вдосталь покататися, розсікаючи морську гладь. Для любителів екстриму - атракціон катання на надувному банані по воді, який різко перевертають, скидаючи всіх в море. Емоції просто зашкалюють.

Хочете підкорювати хвилі? На Утлюкському лимані практично все літо збираються кайтсерфери і віндсерфери. Навіть якщо ці види спорту не були випробувані раніше, досвідчені тренери можуть всьому навчити і надати все необхідне обладнання. Таке літо неодмінно запам'ятається.

Незважаючи на різноманіття інших розваг, одним з найпопулярніших занять для місцевих жителів і гостей курортного селища вважається рибалка. В Азовському морі водиться багато різної риби: від численних популяцій бичка до пеленгаса. Без улову не залишиться ніхто. Крім того, для лову азовського бичка відпочиваючим навіть не знадобляться особливі снасті і прикорм, вистачить класичного комплекту: вудка і черв'як.

Найулюбленіша розвага для дітей та дорослих - Кирилівський аквапарк «Острів Скарбів». Гірки, басейни, зони відпочинку та смачні перекуски - все, щоб створити відпочинок своєї мрії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кирилівка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.