У Луцьку припинив існування мистецький проект. ФОТО

У Луцьку припинив існування мистецький проект. ФОТО
Організатори «Творчого кафе» вирішили завершити мистецький проект.

Керівник культурного об’єднання «100 Вт» Володимир Столярчук розповів про те, що закінчується весна, а разом із нею й засідання «Творчого кафе». Тож він подякував усім, хто долучилися до цього проекту та запросив поетів виходити на площі, адже тепер саме там відбуватимуться мистецькі дійства, - пише Волинський інформаційний портал.

На останньому засіданні виступило тринадцять авторів із довільною програмою. Вони читали власні вірші та прозу про кохання, біль, філософію, музику та багато іншого.

Уже доброю традицією стало й те, що на захід приїздять колеги по перу з Рівного. Цього разу їх представляв Марк Оплачко, який до речі, 16 травня у Луцьку презентуватиме свою першу збірку та Олександра Яковлева.

Кілька молодих поетів вперше дебютували під час «Творчого кафе», але були й такі, кого публіка давно знає та навіть просить зачитати той чи інший вірш. Зокрема закривала творчий вечір своєю поезією Олександра Ватащук.

Між двома частинами виступів свої пісні присутнім подарував луцький бард Влад Доставалов, який, до речі, був єдиним, хто відвідав і найперше «Творче кафе».

Насамкінець своє мистецтво присутнім подарував театр вогню «Алладін».

На завершення Володимир Столярчук зробив несподівану заяву, повідомивши, що віднині «Творчі кафе» припинять своє існування. Однак він зауважив, що вже восени буде створено новий проект із цікавою концепцією, тому додав, що буде радий бачити всіх саме там.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кто там стонет, что молодежь нынче пошла не та? Вот, полюбуйтесь - одухотворенные лица, поэзия и музыка, без пива и чипсов. Все путем. Молодцы.
Відповісти
респект і уважуха
Відповісти
Молодці!
Відповісти
яка убогість полішуків, це що штунди?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку припинив існування мистецький проект. ФОТО
26 квітень, 2013, 11:44