Фонд Лазорка вшанував ветеранів Луцька. ФОТО*

Фонд Лазорка вшанував ветеранів Луцька. ФОТО*
Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» вшанував ветеранів Луцька з нагоди Великодня та Дня Перемоги.

Представники фонду вручили їм продуктові набори, привітали зі святами, подякували за подвиг в ім’я Вітчизни, за непохитність переконань, віру у світле майбутнє, за те, що зажди поруч і вчать нас, як потрібно любити свою країну.

Від імені розчулених ветеранів голова первинної ветеранської організації приладобудівного заводу Людмила Дядюк висловила глибоку вдячність особисто Олександру Лазорку та його благодійному фонду «Волинь має майбутнє» за те, що не забуває про тих, хто кував перемогу у роки Великої Вітчизняної війни, здобував незалежність держави, багато працював, аби сьогоднішнє покоління жило в мирі та достатку.

Голова Луцької міської організації ветеранів України Валерій Севрюков зазначив, що Олександр Лазорко відчуває потреби ветеранів, піклується про них. І передав наказ своїх побратимів, аби Олександр Лазорко, молодий, перспективний менеджер, успішний бізнесмен, виховував у тих, хто поруч, таке ж ставлення до ветеранів, яке має в своєму серці.



Олександр Лазорко вважає, що нині ветерани особливо потребують нашої уваги, нашого доброго слова, нашої пошани. Вони пройшли непростий життєвий шлях, і тепер ми повинні створити їм комфортні умови, не переставати дякувати за все те, що вони зробити для нас, не забувати про сивочолих героїв, які живуть серед нас і, можливо, сьогодні найбільше заслуговують людської теплоти.

Тому благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» вшановує ветеранів повсякчас. Зокрема, у День визволення Луцька більше 100 ветеранів були запрошені на вогник, де лунали воєнні пісні, сердечні вітання, щемливі спогади про той буремний час і, звичайно, слова глибокої вдячності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не сумнівався, що саме пан Лазорко один з перших поздоровить шановних ветеранів зі святом Великої Перемоги, все що він робить для лучан, дійсно дає велику НАДІЮ НА МАЙБУТНЄ!
Відповісти
Його ім*я постійно у новинах, так скажімо "на вустах", і мені власне подобається, що він робить для наших людей, і гроші збирають на лікування хлопчику, і садочками опікується, про ветеранів не забуває, скажіть шановні волиняни, що Вам ще треба? Чому знаходяться ті кому постійно не вгодишь? Коли Ви вже заспокоєтесь, і будете думати? Олександр Лазорко Вас підтримує вся наша сім*я, і не тільки ми, нехай Вам щастить, а заздрізники завжди будуть!
Відповісти
Він не один з перших привітав, а перший!
Відповісти
Депутат який після виборів дотримується такого вектору руху як Лазорко та його фонд заслуговує на повагу громади. Це дійсно депутат.
Відповісти