Напередодні Великодня для дітей влаштували забави. ФОТО*

Напередодні Великодня для дітей влаштували забави. ФОТО*
Благодійна акція, яку вже вшосте організовує депутат Луцької міської ради, голова «Європейської партії України» на Волині, керівник соціальної програми «Народний адвокат» і багатодітна мама Олена Голєва, зібрала сотню дітей міста.

Акцію провели 26 квітня у закладі «У Миколи».

Головний спеціаліст служби у справах дітей Луцької міської ради Олена Кудрявцева повідомила, що до них у службу звернулася депутат Олена Голєва з пропозицією влаштувати свято для дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах.


Серед присутніх – вихованці ЗОШ №17, Луцького навчально-виховного комплексу ЗОШ школа-інтернат 1-3 ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою, Луцького навчально-реабілітаційного центру та ті діти, які перебувають на обліку в службі.



Олена Голєва каже, що організація таких забав для дітей напередодні Різдва та Великодня стала доброю традицією. Пояснює, що сама тричі мати і тому розуміє, наскільки важливо дарувати радощі дитинства та не лишатися осторонь.



«Чотири роки тому на такому ж святі мене вразив один хлопчик, у якого мама з татом загинули за тиждень перед святом. Він читав вірша, який написав після їхньої загибелі. Він справив величезне враження. Якби кожна людина, яка має хоч чимось допомогти – допомагала, то, можливо, їхні серця були би добрішими, коли вони виростуть», - зазначила Олена Голєва.



Для дітей влаштували частування піцою та морозивом. Опісля гостей іграми розважали аніматори. Загалом весело провели час з друзями близько сотні дітей початкових класів.



Олена Голєва закликає усіх за можливості допомагали дітям, що опинилися у складних життєвих обставинах. Особливо напередодні великих сімейних християнських свят.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодец Лена. Пиар - пиаром, а детям приятно.
Відповісти
Останні новини
Напередодні Великодня для дітей влаштували забави. ФОТО*
29 квітень, 2013, 11:38