У Краматорську джип влетів у трамвай. ФОТО. ВІДЕО

У Краматорську джип влетів у трамвай. ФОТО. ВІДЕО
У Краматорську на перехресті вулиць Орджонікідзе та Дніпропетровської у мікрорайоні Станкострой сталася ДТП, учасниками якого стали джип Volkswagen Touareg і трамвай Краматорського трамвайно-тролейбусного управління.

Як розповіли свідки подій, джип виїхав з автосалону «Талісман», який знаходиться за 50 метрів від місця ДТП, і поїхав вулицею Орджонікідзе у бік «Амстора», ‒ пише Сегодня.

У цей час з вулиці Орджонікідзе на Дніпропетровську повертав трамвай, що їхав по 3-му маршруту. Машини не розминулися на середині перехрестя.

Після зіткнення капот Volkswagen виявився зім'ятим під трамваєм, а засіб громадського транспорту від удару трохи нахилився вправо.

У результаті ДТП постраждав лише водій джипа, лікарі «швидкої» надали йому медичну допомогу на місці події. Аварія викликала затор на дорозі. Тролейбуси і трамваї не могли проїхати перехрестя Орджонікідзе і Дніпропетровській та простоювали.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Интересное кино, номера сняли или их вообще не было? Получается, что прямо из салона и под трамвай? Водила хоть успел застраховать авто?
Відповісти
Завжди зразу знімають номера?
Відповісти
Оце я розумію, наш тестдрайв , євроенкап відпочиває! )))
Відповісти
Свіжачок із салону.Теплий ще. ....все життя збирав,копійка до копійки,годував бичків і свиней,картопельку вирощував і от тобі на.А морду ліца водія де поділи?
Відповісти
Останні новини
У Краматорську джип влетів у трамвай. ФОТО. ВІДЕО
26 квітень, 2013, 15:18