«Волинь» – «Металург» З: напередодні

«Волинь» – «Металург» З: напередодні
Так сталося, що домашня гра із запорізьким «Металургом» може стати для «Волині» ключовою з точки зору шансів на продовження прописки у Прем`єр-лізі.

«Волинь» набрала тільки одне очко за 8 останніх турів - гірше у Прем’єр-лізі навесні ще ніхто не грав, - повідомили у прес-службі клубу.

Шанси «козаків» залишитися в УПЛ жалюгідні, проте команда нині грає без огляду на тили, прагнучи реабілітуватися за провалений сезон.

Проблеми зі складом у «Волині» потрохи зникають, принаймні серед дискваліфікованих на цей тур значиться тільки Ізворану, а травмовані раніше гравці також готуються до поєдинку, у якому відступати господарям нікуди… Цілком ймовірно, що «Волинь» виведе на матч й інший наставник, утім просимо вболівальників дочекатися офіційної інформації на нашому сайті.

Перші зустрічі «Волині» та «Металурга» відбулися у 1962-му році, в рамках першості класу «Б» й обидві завершилися на користь запоріжців. А от наступного побачення командам довелося чекати аж тридцять років, коли вони зійшлися між собою у чемпіонатах України.

Наразі загальна статистика матчів між лучанами та запоріжцями майже рівна – обидві команди мають у своєму активі по дев’ять перемог за чотирьох нічиїх. Лише за різницею забитих-пропущених м’ячів певна перевага у наших гостей – на вісімнадцять голів лучан вони відповіли двадцять одним.

Один із найбільш пам’ятних і теплих для луцького вболівальника матчів «Воилні» та «Металурга» було зіграно восени 2009-го, коли в Кубку України першолігова на тоді «Волинь» вдома здолала запоріжців 2:1 (Кінаш, Майкон).

А от у вищій та Прем`єр-лігах українського футболу команди зіграли дев’ятнадцять разів. Тут перевага лучан вимірюється однією перемогою: +8 =4 -7 (16:17), причому «Волинь» вдало грає із «козаками» саме вдома.

У першому колі «Волинь» познущалася в жовтні над «Металургом» у його стінах - 3:0 (Пилипчук, Бікфалві, Аржанов). До слова, три матчі поспіль «Волинь» не пропускала голів від «Металурга». Але слід пам’ятати, що нинішнє Запоріжжя вже зовсім не осіннє, хоч місце в турнірній таблиці в неї залишилося те саме…

Отже, запрошуємо вболівальників на стадіон «Авангард», початок гри о 17.30.

Арбітр матчу Юрій Фощій (Черкаси).

Телетрансляція: «2+2». Коментатори: Володимир Кобельков, Дмитро Поворознюк.

Квитки на матч продаватимуться у касах стадіону «Авангард» з суботи з 10.00. Перепустка на гру коштуватиме:

на сектори: 1, 2, 3, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 27, 28, 29 – 25 гривень;
на сектори: 7, 17, 22 – 15 гривень.
на сектор 25 («Сімейний» сектор, один квиток на два місця) – 25 гривень;
на трибуни «А» і «B» – 55 гривень;
на трибуну «D» (VIP) – 75 гривень.

Матч молодіжних команд відбудеться 26 квітня, у п’ятницю, о 16.00 на стадіоні «Підшипник». Вхід вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
волинь? нет не слышал
Відповісти
Останні новини
«Волинь» – «Металург» З: напередодні
26 квітень, 2013, 16:05