Як шовкове плаття допомагає укріпити здоров’я жінки?*

Як шовкове плаття допомагає укріпити здоров’я жінки?*
Шовк є однією з найпоширеніших тканин для пошиття верхнього одягу, білизни, постільних речей. Його природний блиск і м'якість роблять шовк достойним для виготовлення найвишуканішого вбрання. Однак елегантність та зручність – це ще далеко не всі переваги одягу, який представлено на сайті https://kurtki-i-parki.ru/plate/. Завдяки ньому жінка може отримати і суттєву користь для здоров’я.

Вповільнення процесів старіння

Шовк не просто бадьорить і освіжає вас. Дослідження показали, що амінокислоти, які містяться у волокнах цього матеріалу, зменшують специфічні ознаки старіння. Це стосується і зморщок.

Оскільки шовк є натуральною тканиною, він сприяє вентиляції шкіри та утриманню в ній вологи. Завдяки цьому його було визнано натуральним антивіковим продуктом. Дерматологи підтверджують користь від використання шовкової постелі вночі та одягу з цієї тканини вдень.

Бавовна і поліестер фактично відбирають рідину зі шкіри. А от шовк затримує воду в тілі. Амінокислоти сприяють заспокоєнню нервової системи, що також позитивно впливає на боротьбу зі зморшками. Білок прискорює обмін речовин в шкірі, дозволяючи їй швидше позбуватися омертвілих клітин.

Боротьба з астмою та екземою

В більшості випадків для лікування атопічного дерматиту необхідно змінити спосіб життя, аби пристосуватися до вимог чутливої шкіри. Це стосується і речей в гардеробі. Медичні засоби використовуються для усунення алергічних реакцій. А використання правильно підібраного одягу прискорює цей процес.

Шовк відомий гіпоалергенними властивостями, що робить його сумісним з усіма типами шкіри. Завдяки щільній структурі тканина не накопичує пил та пилових кліщів, які є одними з найпоширеніших алергенів. Дослідження показують, що шовковий одяг може використовуватися навіть людьми, які мають алергію на інші натуральні матеріали.

Шовк також не накопичує бруд, дрібне сміття, які можуть викликати алергію чи зробити її більш вираженою.

Ця тканина допомагає полегшити самопочуття при астмі, однією з найпоширеніших причин виникнення якої є саме пилові кліщі.

Ніякого грибка

Вологопоглинаючі властивості шовку виключають створення сприятливого середовища для розвитку грибків. Останні найкраще розвиваються у теплих та вологих умовах.

Міцні нерви

Шовк – дуже комфортна тканина. Носячи плаття з неї, ви не будете нервувати через підвищену пітливість, натирання шкіри чи інші проблеми. Все це сприяє заспокоєнню та укріпленню нервової системи. Усвідомлення того, що ви елегантно вбрані, покращує настрій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як шовкове плаття допомагає укріпити здоров’я жінки?*
07 липень, 2013, 10:35