Чому штучне хутро не може зрівнятися з натуральним?*

Чому штучне хутро не може зрівнятися з натуральним?*
Останніми роками люди активно сперечаються про те, яке хутро краще носити – натуральне чи штучне. Деякі активісти поширюють інформацію про те, що носити шубу є дуже поганою ідеєю. Та не дозволяйте гучним словам перешкодити проведенню власного дослідження. В чому полягають ключові відмінності між натуральним хутром від https://shuby-as.ru/ та штучним замінником?

Вишукана класика проти бюджетних трендів

Справжні шуби – це класика, яка ніколи не виходить з моди. Якщо ви хочете мати одяг, який можна носити десятиліттями і гарно в ньому виглядати, натуральне хутро є найкращим вибором. Воно також допоможе зекономити гроші та простір у шафі. Навіщо оновлювати гардероб щороку? Класика – це вишукано і дорого. Шуби часто навіть передаються в якості спадщини між поколіннями.

Штучне хутро швидко зношується і втрачає привабливий вигляд. В середньому такий одяг використовується близько 5-6 років, після чого його доводиться викидати. Така «одноразова» мода наносить шкоду оточуючому середовищу, збільшуючи кількість відходів.
Можливо, з часом технології вдосконаляться. Та сьогодні натуральне хутро має вагому перевагу.

Комфортне використання проти відсутності вентиляції


Як і шовк, бавовна, льон, шерсть, хутро є дихаючим матеріалом. Воно забезпечує ефективну мікровентиляцію, відводячи вологу від тіла. Це означає, що ви почуватиметеся комфортніше, навіть якщо носитимете шубу протягом усього дня.

Синтетичні матеріали не пропускають повітря. Через те піт накопичується на тілі й не випаровується. В холодну погоду це не лише створює дискомфорт, а й підвищує ризик виникнення застуди.

Щоб зігріватися, потрібно лишатися сухими. Тому дихаючі матеріали не лише зручніші, а й корисніші для здоров’я. Штучне хутро не має такої переваги.

Природна краса проти штучного зовнішнього вигляду

Натуральне хутро має специфічний блиск, який важко з чимось сплутати. Одяг з такого матеріалу може виглядати як справжній витвір мистецтва. Виробники штучного хутра намагаються відтворити природну красу, та зробити це повністю не вдається. Людське око все одно помічає різницю.

Якісне утеплення проти неприємної прохолоди

Хутро забезпечує тепло для тварин, які живуть в дикій природі. Тому й людину воно зігріває дуже добре. Цей матеріал розрахований на використання в суворих, навіть екстремальних умовах. Люди намагаються повторити ці характеристики, але не можуть повністю скопіювати натуральне хутро.

Штучне хутро не здатне зігріти людину так, як це робить природний матеріал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хутро, мода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому штучне хутро не може зрівнятися з натуральним?*
07 липень, 2013, 10:43